ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ Αυξάνεσθε και πληθύνεστε και γεμίστε τη γη με εβραϊκά μιάσματα !
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ Αυξάνεσθε και πληθύνεστε και γεμίστε τη γη με εβραϊκά μιάσματα !

Πίσω απο τον μύθο των Εβραίων κρύβεται μια τρομακτική αλήθεια! οπως και σε κάθε μύθο που βάφτισαν αυτοί !δλδ όλων των άλλων εκτός απο το δικό τους μύθο που ειναι αλήθεια!!!!

Μόλις πέρασε το χρονικό διάστημα, που είχε ορίσει ο θεός, ο κατακλυσμός σταμάτησε. Τα νερά, σιγά-σιγά, άρχισαν να χαμηλώνουν και η κιβωτός κάθισε πάνω στο βουνό Αραράτ. Ο Νώε και οι δικοί του ήταν τώρα χαρούμενοι και περίμεναν με ανυπομονησία.Ο Νώε άνοιξε τότε το φεγγίτη της κιβωτού και άφησε να πετάξει έξω ένα κοράκι, για να δει αν είχαν τα νερά χαμηλώσει πολύ. Το πουλί δε γύρισε πίσω, πράγμα που σήμαινε ότι είχε βρει στεριά.

Ύστερα, ο Νώε άφησε να φύγει ένα περιστέρι. Αλλά το πουλί αυτό δε βρήκε τροφή και γύρισε πίσω. Ο Νώε έβγαλε το χέρι του από το φεγγίτη, το έπιασε και το έφερε μέσα στην κιβωτό.

Περίμενε ακόμα εφτά μέρες και ύστερα έστειλε πάλι έξω το περιστέρι. Το πουλί γύρισε πίσω το βράδυ και, αυτή τη φορά, είχε στο ράμφος του ένα κλαδάκι ελιάς. Έτσι ο Νώε κατάλαβε ότι τα νερά είχαν πια χαμηλώσει αρκετά. Ο Νώε περίμενε να περάσουν άλλες εφτά μέρες και ξανάφησε το περιστέρι. Αυτή τη φορά, το περιστέρι δε γύρισε πίσω. Τα νερά είχαν πια στερέψει.Τότε ο Νώε άνοιξε τη στέγη της κιβωτού κοίταξε έξω και είδε ότι η γη ήταν τώρα στεγνή.

Τότε είπε ο θεός στο Νώε:
Έβγα τώρα από την κιβωτό, συ και η γυναίκα σου και οι γιοι σου και οι γυναίκες των γιων σου. Βγάλε μαζί και όλα τα ζώα και τα πουλιά που είχες στην κιβωτό. Από δω και πέρα, άνθρωποι και ζώα, να αυξάνεσθε και να πληθύνεστε πάνω στη γη .

Έτσι, ο ενάρετος Νώε με τους δικούς του και με όλα τα ζώα βγήκαν από την κιβωτό και πάτησαν με χαρά το στεγνό χώμα. Με την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη, ο Νώε τότε έχτισε ένα βωμό και πρόσφερε στο θεό θυσία, για να τον ευχαριστήσει

Τότε ο θεός, ικανοποιημένος, είπε:
Δε θα ξανακαταρασθώ πια τη γη για τις αμαρτίες των ανθρώπων. Δε θα ξανακαταστρέψω κάθε ζωντανή ύπαρξη, όπως έκαμα τώρα. Η γη, από εδώ και πέρα θα γνωρίζει τη σπορά και το θερισμό, το κρύο και τη ζέστη, το καλοκαίρι και την άνοιξη και δε θα πάψουν οι μέρες να διαδέχονται τις νύχτες .

Ο θεός ευλόγησε το Νώε και τους γιους του και τους είπε:
Αυξάνεσθε και πληθύνεστε και γεμίστε τη γη και κάνετε τη δική σας. Ας έχουν το φόβο σας και τον τρόμο σας όλα τα πουλιά του αέρα και όλα τα ζώα που κινούνται πάνω στη γη και όλα τα ψάρια της θάλασσας. Όλα θα είναι στη διάθεση σας!!!!

Και ο θεός συνέχισε: Ποτέ δεν θα ξανακάνω κατακλυσμό. Αυτή την υπόσχεση δίνω σε σένα Νώε και σ' όλους τους απογόνους σου, όσο θα υπάρχει κόσμος.

Βρήκε κάνεις το μυστικό; τα στοιχειά τα έχω δώσει σε άρθρα μας!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

και ζησανε αυτοι καλα'και εμεις καλυτερα.χοχοχο...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications