Τα έχασε η Τσαπανίδου εμπρός στο σενάριο για υποχρεωτικό τσιπ στο δέρμα – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το ρεπορτάζ της κας Τσαπανίδου στο STAR Channel, σχετικά με τις Νέες Ηλεκτρονικές Ταυτότητες που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι θα δώσει στους Έλληνες μετά από αμερικανικές πιέσεις.

Διαβάστε: Έρχονται «τσιπάκια» για όλους!

Ευτυχώς η δημοσιογράφος αντέδρασε στο σενάριο να παρακολουθείται παρά τις… διαβεβαιώσεις του καλεσμένου της για δικλείδες ασφαλείας! Η κα Τσαπανίδου τα έχασε όμως, όταν ο επόμενος καλεσμένος, ειδικός σε θέματα υπολογιστών και βιομετρικής, έκανε λόγο για σενάριο υποχρεωτικής λήψης στην επιδερμίδα μας, ενός βιομετρικού μικροτσίπ-τατουάζ!

Παλαιότερα όποιος έκανε λόγο για μικροτσίπ, χαρακτηριζόταν γραφικός! Τώρα όμως η «συνωμοσιολογία» γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα και την παίζουν και τα μεγάλα κανάλια!

Όπως άλλωστε έχουμε γράψει και παραδέχεται ο καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου, όταν γίνονται «τρομοκρατικές επιθέσεις», οι τρομονόμοι αυξάνονται, υπό το καθεστώς φόβου!

Τι θα γίνει άραγε αν και εφόσον μας ζητήσουν να βάλουμε αυτοκόλλητο τσιπάκι ή τα τατουάζ στο χέρι ή στο μέτωπο (τι μας θυμίζει άραγε αυτό!!); Είπατε κάτι;

pygmi.gr
Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications