Η έρευνα για το αγνοούμενο αεροπλάνο της Μαλαισίας οδήγησε σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη!!!
Η έρευνα για τους αγνοούμενους  αεροπλάνου της Μαλαισίας οδήγησε σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη!!!

Η αυστραλιανή ομάδα που έψαχνε το αεροπλάνο της Μαλαισίας που εξαφανίστηκε το Μάρτιο του 2014 , τελικά ανακάλυψε συντρίμμια ενός σκάφους που έχει βυθιστεί πριν από 200 χρόνια!!!.

Στις 19 Δεκεμβρίου, ένα από τα σκάφη που συμμετέχαν στην αναζήτηση για την πτήση MH370, στον Ινδικό Ωκεανό, βρήκε ένα αντικείμενο. Το πλοίο ειναι εφοδιασμένο με σόναρ που εντοπίζει μεταλλικά αντικείμενα , βρήκε ενα μεταλλικό αντικείμενο που είναι στα 3.700 μέτρα σε βάθος.

H Έρευνα στο Ναυάγιο υποδεικνύει ένα σκάφος, που θα μπορούσε να είχε κατασκευαστεί απο σίδηρο ή χάλυβα, και χρονολογείται από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα,!!! είπε στο ABC News ένας υπεύθυνος απο την Αυστραλιανή μονάδα ερευνάς.

Η πτήση MH370 είχε αναχωρεί απο το Πεκίνο, και εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ στις 8 του Μάρτη 2014, δύο ώρες μετά την απογείωση από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, με 227 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος .

Τελικά βγήκα σωστός στην πρόβλεψη που είχα κάνει τότε (άλλες 5 μέρες αλλιώς ξεχάστε το)Αν και φαίνεται παρατραβηγμένη η απαγωγή απο UFO αν και υπάρχουν κάποια στοιχειά, πιο λογικό ήταν αυτό πάρα τις βλακείες που έλεγε ο καθένας τότε ,οπως πειρατεία, άλλαξε πορεία και πήγε άλλου,κτλ κτλ χωρίς ένας να απο αυτούς να πει, γιατι δεν το εντόπισαν τα ραντάρ των άλλων χώρων η οι δορυφόροι! και γιατι δεν έστειλε σήμα το μαύρο κουτί αφου έπεσε;.

Το πιο πιθανό ειναι να πέρασε σε άλλο χωροχρόνο με η χωρίς βοήθεια κάποιων (όχι απο την Γη!θεωρίες συνωμοσίας θα που κάποιοι! τι να κάνουμε να τους χαλάσουμε το matrix και στις συνωμοσίες που ζουν; ).... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications