Η «ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! Προβλέπει μεγάλο μουσουλμανικό πόλεμο μέσα στο 2016!
Η «ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ! Προβλέπει μεγάλο μουσουλμανικό πόλεμο μέσα στο 2016!

Ανατριχιαστικές είναι οι προφητείες της Baba Vanga, που πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα από την Βουλγαρία είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του ISIS.

Η γυναίκα αυτή ήταν τυφλή και μπορούσε να προβλέψει το μέλλον. Την αποκαλούσαν και Νοστράδαμο από τα Βαλκάνια. Ζούσε στην Βουλγαρία και όπως λένε όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη. Η ιστορία της γιαγιάς Βάνγκα έχει πάρει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια που μέχρι και η dailymail έκανε ρεπορτάζ.

Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον ακριβή χρόνο αυτή της εισβολής. Το 2016! Προέβλεψε έναν μεγάλο πόλεμο από μουσουλμάνους ο οποίος θα ξεκινούσε με την Αραβική Άνοιξη το 2010 θα επεκτεινόταν στην Συρία και θα ολοκληρωνόταν το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της!

Οι υποστηρικτές της το αποδίδουν στο τσουνάμι του 2004 αφού είχε μιλήσει για «ένα τεράστιο κύμα που θα κατεβεί σε μια μεγάλη ακτή και θα καταπιεί ανθρώπους και πόλεις και θα εξαφανιστούν τα πάντα κάτω από το νερό».

Το 1989 η Vanga είχε προβλέψει ότι οι «αμερικανοί αδελφοί» θα δεχθούν επίθεση από δυο ατσαλένια πουλιά. Αυτό πιστεύουν οι ακόλουθοί της ήταν η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους.

Οι προφητείες της για τον ISIS είναι ανατριχιαστικές. Έχει πει ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει στο τέλος του 2016 και η ήπειρός μας θα έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπο. Για το φαινόμενο του θερμοκηπίου η Vanga είχε πει: «οι παγωμένες περιοχές θα γίνουν ζεστές και τα ηφαίστεια θα ξυπνήσουν.»

Αν μπορούσε να δει το μέλλον οπως και ο Νοστράδαμος , τότε μιλάμε για αυτό που λέμε τοσο καιρό! οι λαθρο ειναι ο στρατός της ελίτ, γιαυτό τους κουβαλάει στην Ευρώπη! αρκεί να τους δώσουν όπλα,η νομίζει κάνεις οτι έχουν διάφορα με τους isis των Εβραίων? απόδειξη: (Υπάρχει μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ κορυφαίων στρατιωτικών διοικητών της MOSSAD και του ISIS).Πρωθυπουργός Ουγγαρίας:»Το 70% των μεταναστών είναι νέοι άντρες που μοιάζουν με στρατό!!

Εδω στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, το έχουμε αναφέρει απο το 2014, όλο αυτό που κάνουν ειναι για τον μεγάλο πόλεμο που θα γίνει στο μέλλον, να εξαφανιστεί η λευκή φυλή απο την Ευρώπη! μην φοβάστε μια πυρηνική ειναι! και δεν ειναι προφητεία, αλλα αναλύοντας τα στοιχειά οπως πάντα μιλάμε με στοιχειά εδώ και όχι λογία του αέρα!, ο δεύτερος παγκόσμιος των Εβραίων και όχι του Χίτλερ που ψεύδος έχουν μάθει! δεν θα ειναι τίποτα, σε αυτό που έρχεται! μόλις φτάσει ο επιθυμητός αριθμός λαθρο!!, μικρή βοήθεια: Εβραίος Μαρξ πατέρας του κομμουνισμού με τον Λενιν, οι θεοί του European LEFT αλλιώς αριστεροί που έχουν την εξουσία σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, έλεγαν αυτό: Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ας το ψάξουν, στα άκρως επικίνδυνα βιβλία τους! μύηση στο πως να γίνεις ο τέλειος κομμουνιστής υπηρέτης των Εβραίων, οπως ήταν πάντα εξάλλου ο κομμουνισμός αλλιώς isis.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications