Πούτιν προς Τούρκους: Εάν τολμάτε σηκώστε τώρα τα αεροπλάνα σας!video φόβος και τρόμος στην usa ρίχνει ακομα και τα δηθεν αόρατα  stealth!!
Πούτιν προς Τούρκους: Εάν τολμάτε σηκώστε τώρα τα αεροπλάνα σας!

Η Τουρκία δεν θα μπορέσει να παραβιάσει ξανά τον εναέριο χώρο της Συρίας, μετά την ανάπτυξη των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 στη Συρία, ξεκαθάρισε ο Βλάντιμιρ Πούτιν μιλώντας σε δημοσιογράφους, αλλιώς νέος Χίτλερ σύμφωνα με Αμερικανούς και Εβραίους,η Χίλαρι το είπε δημοσιά, στην Ελλάδα άκρα σιγή για αυτό,(σε όλη την Ευρώπη ετσι τον λένε τα τσιράκια της ελίτ απο εκεί ειναι και η φώτο,), αφου τους έχουν μάθει οτι ο κακός ήταν ο Χίτλερ!! και όχι τα εβραϊκά τσογλάνια Τσορτιλ και Σταλιν!(βλέπε άρθρα μας να μην λέμε τα ίδια, όσοι βεβαία μπορούν να βγουν απο το matrix )

Γιαυτό τον λόγο έχουν πιάσει δουλειά εργολαβικά τα τσιράκια των Εβραίων στην Ελλάδα:μια ειναι εξωγήινος ,μια Εβραίος,μια σκοτώνει άμαχους,κτλ κλτ, μήπως και με τον Χίτλερ τα ίδια δεν εκαναν; άντε τώρα να μάθουν αληθινή ιστορία όταν μεγάλωσαν μέσα στο ψέμα και το έχουν δεδομένο!

«Με την ανάπτυξη των ρωσικών αντιαεροπορικών S-400, η Τουρκία δεν θα μπορεί να παραβιάζει τον συριακό εναέριο χώρο ατιμώρητη, όπως έκανε στο παρελθόν», είπε ο Βλάντιμιρ Πούτιν την Πέμπτη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού SU-24 από τους Τούρκους στα τέλη Νοεμβρίου, η Ρωσία ανέπτυξε αντιαεροπορικούς πυραύλους S-400 στη Συρία αλλά και το πολεμικό πλοίο Moskva, το οποίο είναι «φορτωμένο» με αντιαεροπορικούς πυραύλους S-300.

Τα πανίσχυρα πυραυλικά ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα μπορούν να καταστρέψουν οποιοδήποτε εχθρικό αεροσκάφος μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης, η εμβέλειά τους εισέρχεται και βαθιά στην τουρκική επικράτεια, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρώσοι εάν το θελήσουν τα τουρκικά μαχητικά θα ανατινάζονται πάνω από τους διαδρόμους απογείωσης τους.

Την έχει πατήσει πολύ άσχημα ο Ερντογάν και για να ξεσπάσει κάπου, σκοτώνει Κούρδους αμάχους στη νοτιοανατολική Τουρκία.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications