Απίστευτη δήλωση από τον Πάπα Φραγκίσκο...«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ»!!!
Απίστευτη δήλωση από τον Πάπα Φραγκίσκο...«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ»!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ… ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Εδω που τα λέμε σαν έχει δίκαιο! τον μπαγάσα τον Γιαχαζουα ,κατατρόμαξε την δικιά του την Μαρία την Μαγδαληνή! με τα κόλπα του!

Μην ακούσω κιχ περί θρησκευτικά πιστεύω !!!οπως κάνατε με την κακομοίρα την Ματσούκα,(εκτός και ειναι αριστερή και έχει θεο τον Λένιν-Μαρξ ) το φάγατε το κορίτσι! αφου έβαψε το μαλλί ξανθό μην την αναγνωρίσουν πουθενά χριστιανοταλιμπαν και την σφάξουν σαν αρνί οπως στο ισλάμ!Ματσούκα: Απειλούν τη ζωή μου Χριστιανοταλιμπάν!!

Απίστευτη δήλωση από τον Πάπα Φραγκίσκο...«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ»!!!

Ποιος είσαι εσύ που θα προσβάλλεις τα θρησκευτικά πιστεύω μου! Καταρχήν δεν ειναι δικά σου αλλα αυτά που σου έμαθαν απο μικρο!οπως κάθε θρησκεία!αλήθεια τώρα πιστεύεις οτι αν είχες γεννηθεί στο ισλάμ, θα είχες διάφορα απο τους θανατικούς ισλαμιστές; τέλος απο οτι ξέρω οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν αυτή την θρησκεία που επιβλήθηκε στην Ελλάδα! οπως τώρα θα γίνει με το ισλάμ την θρησκεία της ελίτ.

Εγώ πρόβατο Εβραίων δεν είμαι δικαίωμα μου σωστά? ούτε σκύλος τύπου κομμουνιστές, αριστεροί, η Ιεχωβάδες, και διάφορες αιρέσεις! ούτε καν 12 θεϊστής! δεν ειναι δυνατόν να πιστεύω κατι που το έχω καταρρίψει με αποδείξεις! σας βλέπω και την πιστεύετε περί Νάζι Γερμανούς! η πλειοψηφία ζει στο matrix των Εβραίων! απο που να αρχίσω και που να τελειώσω! όσοι μπαίνουν συχνά εδώ το ξέρουν!

Στο βίντεο γράφει αναμάρτητος !όχι και αναμάρτητος!δεν φτιάχνω εγώ τα βίντεο, αλλα ας μην γράψω τι έκανε και έλεγε!και χαλάω το παραμυθάκι δις ανθρώπων....©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications