ΒΟΜΒΑ: Τι έκανε ο Σόρος μια μέρα πριν την επίθεση στη Γαλλία;;
ΒΟΜΒΑ: Τι έκανε ο Σόρος μια μέρα πριν την επίθεση στη Γαλλία

Ο δισεκατομμυριους χρηματιστής έχει μαντικές ικανότητες η γνωρίζει πολύ καλά τι θα ακολουθήσει τη πράξη πόλεμου- οπως χαρακτήρισε ο φρανσουα ολαντ την επίθεση στη Γαλλία;

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Τζορτ σορός αποφάσισε,
βεβιασμένα να πουλήσει κοψοχρονιά όλες τις μετοχές που είχε σε αμερικάνικες τράπεζες και αγόρασε χρυσό.πρόκειται για μια πράξη προειδοποίηση που προκαλεί τρόμο στην παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς ανάλογες της προμηνύουν μεγάλα καταστροφικά γεγονότα οπως ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!!!Και να σκεφτεί κάνεις οτι αν γίνει υποκεινούμενη εξέγερση ισλαμιστών και μουσουλμάνων σε όλες τις χώρες που έχουν κάνει εισβολή χωρίς όπλα, απο τον ίδιο θα γίνει χαμός!!!

Μήπως αυτός ειναι ο στόχος;

θα γίνει πόλεμος σε τέτοιο βαθμό που θα διαλυθούν σύνορα (το όνειρο του) και θα γίνει όλη η Ευρώπη ένα! αφου κάθε Ευρωπαίος ειναι άπιστος! και πρέπει να εξοντωθεί σύμφωνα με το Κοράνι

Ήξερε τι έκανε ο Γιαχβοσιωνισμός όταν ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ το ισλάμ… Η Παράξενη ανάλυση για το ΙΣΛΑΜ…

Το ιερό Κοράνιο Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε!Οι προτροπές για βία είναι συνήθεις στο Κοράνι:
- Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε (2: 190-193).
- Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους” (8: 12).- Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά (47: 4).
- Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29)!!!!.

Τα παρακάτω ενδεικτικά εδάφια από τα ιερά ισλαμικά κείμενα έχουν επίσης ενδιαφέρον:Μπουχαρί:
- Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία του, σκοτώστε τον” (Τ4, Β52, Α260).
- Ο Προφήτης είπε: “Ποιος είναι ικανός να σκοτώσει τον Ασράφ; (σ.σ.: ο Ασράφ ήταν ένας Εβραίος ποιητής που έγραψε κάποια πράγματα εναντίον του Μωάμεθ). Είπε πράγματα προσβλητικά εναντίον του Αλλάχ και του Αποστόλου του.” Ο Μασλάμα σηκώθηκε λέγοντας: “Ω Απόστολε του Αλλάχ! Θα ήθελες να τον σκοτώσω εγώ;”. Ο Προφήτης απάντησε: “Ναι”. Ο Μασλάμα είπε: “Τότε επίτρεψέ μου να πω ότι θέλω (δηλ. ένα ψέμα)”. Ο Μωάμεθ είπε: “Σου επιτρέπω”» (Τ4, Β52, Α270-271).
Ταμπαρί:
- «Ο Ασράφ δεν υποψιάστηκε τίποτα το κακό, όταν ο Μασλάμα φώναξε: “Χτυπήστε τον εχθρό του Αλλάχ!” Έτσι τον χτύπησαν, και τα σπαθιά τους έπεσαν πάνω του. Ο Μασλάμα είπε: “Θυμήθηκα το μαχαίρι μου και το άδραξα. Το έμπηξα στο κάτω μέρος του σώματός του. Τον τρύπησα προς τα κάτω μέχρι που έφτασα στα γεννητικά του όργανα. Ο εχθρός του Αλλάχ έπεσε στο έδαφος”» (7: 94).
- «Ο Προφήτης έδωσε εντολή στον Ζουμπάιρ σχετικά με τον Κινανάχ, λέγοντας, “Βασάνισέ τον μέχρι να ξερριζώσεις και να εξάγεις ότι κατέχει”. Έτσι ο Ζουμπάιρ άναψε μια φωτιά στο στήθος του Κινανάχ, αναδεύοντάς τη με τη μασιά του μέχρι που ο Κινανάχ ήταν σχεδόν ετοιμοθάνατος. Τότε ο Αγγελιοφόρος τον παρέδωσε στο Μασλάμα, που τον αποκεφάλισε» (8: 122).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications