Που ειναι οι φιλάνθρωποι να υποστηρίξουν τους λαθρο εισβολείς; ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ! η εντολή για σφαγές στην Ευρώπη έχει δοθεί!
Που ειναι οι φιλάνθρωποι να υποστηρίξουν τους λαθρο εισβολείς;Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές για το μακελειό στο Παρίσι

Το καταλάβατε "κουλτουροσκατοκεφαλοι" πως τα "καημένα" αυτά λαθροτζιχαντια απο βάζουν λουκέτο στο πολιτισμό και στην ελευθεριά? Πανηγυρίζουν οι τζιχαντιστές για το μακελειό στο Παρίσι

Τη στιγμή που η Γαλλία ζει εφιαλτικές ώρες , μετρώντας τους νεκρούς της , υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγυρίζουν για τις πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες που σκόρπισαν το θάνατο και τον πανικό στο Παρίσι.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.

«Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει μία ακόμα ανάρτηση.

Όλα αυτά, ενώ καμία οργάνωση δεν έχει προχωρήσει σε ανάληψη ευθύνης των συντονισμένων τρομοκρατικών ενεργειών.

Παρίσι: Απαγόρευση κυκλοφορίας κηρύχθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα για πρώτη φορά μετά το 1944. Ο στρατός έχει βγει στους δρόμους, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι η Αστυνομία δίνει μάχες.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ διέταξε επίσης να κλείσουν τα σύνορα της χώρας του.

Όπως μεταδίδουν γαλλικά Μέσα η μία επίθεση κοντά στο γήπεδο Stade de France ήταν επίθεση αυτοκτονίας. Συνολικά, μέχρι στιγμής, έχουν καταμετρηθεί πέντε επιθέσεις. Βομβιστικές και με καλάσνικοφ. Δείτε τα σημεία που χτυπήθηκαν. Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 60, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ενώ τουλάχιστον 100 όμηροι κρατούνται από τους τρομοκράτες στο θέατρο Bataclan.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

θελω να μπουν στο δημαρχειο την ωρα που ειναι ο καμινης και να τον πιασουν ομηρο .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications