ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΟΥΣ..

-Αδυνατεί να καταλάβει ο μέσος Ελληνας τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον και χάνει το νόημα ανάμεσα στους ανίκανους πολύξερους ιερείς,που διαφημίζουν την αλληλεγγύη και την αγάπη του συνάνθρωπου.

-Πείθεται ο οικογενειαρχης,οτι χρειζουν βοήθεια ολοι αυτοί που έρχονται,συνεπικουρουμενοι απο τα πληρωμένα σωματεία και ΜΚΟ που διαστρεβλωνουν και κουκουλώνουν τα πάντα,με εντολές ποιων άλλων,των Εβραίων της ΝΤΠ. Διαβρώνεται ο Ελληνικός πληθυσμός και εξοντώνεται με την βοήθεια των πολίτικων του.

-Τα ΜΜΕ δεν τολμούν να δείξουν τι συμβαίνει στην Ευρώπη,που ειναι ακόμη η αρχή του επικοισμου,μα το μάρμαρο θα πληρώσουμε πάντα και πρώτοι εμείς,με όλους όσους μας φέρνουν και που πληρώνονται για να έρθουν.

-Η σφαγή που θα επακολουθησει σε λίγο καιρό θα ειναι η τιμωρία για όλους μας,γιατι τολμήσαμε να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. -Αντισταθηκαμε για αιώνες σε ολα αυτά τα γένη,που οπισθοδρομουν την εξέλιξη της ανθρωπότητας και οπως την πρώτη φορά χάσαμε την ευκαιρία της ένωσης μας με τους λαούς των γύρω πλανητών,αυτό ακριβώς θα επαναληφθεί και η γη θα εγκαταλειφθεί να παρακμάζει διότι και αυτό το γένος ήταν άχρηστο.Οι θρησκείες συνεχίζουν να καταστρέφουν.

-Δυστυχώς περνάμε στην τελική φάση της διάλυσης μας και μένει το τέλος μας να δούμε, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ.........................!!!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications