Μαϊμούδες αρχίζουν πόλεμο στο γήπεδο της Λεωφόρου-Εικόνες βγαλμένες από τη Νότια Αμερική πάλι καλά που ειναι μορφωμένοι σήμερα

Η πληροφορία ότι το ντέρμπι «αιωνίων» πάει προς αναβολή προκάλεσε αναβρασμό στις εξέδρες, καθώς ο κόσμος είχε ηρεμήσει και περίμενε τη σέντρα. Ωστόσο, με το που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί μετά από απόφαση των διαιτητών, το πράγμα ξέφυγε.

Το πορτάκι στη θύρα των οργανωμένων έσπασε και αρκετός κόσμος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τα ΜΑΤ και έγινε χαμός. Δακρυγόνα, βόμβες κρότου-λάμψης, αντικείμενα, αλυσίδες και κάθε λογής αντικείμενα που ξηλώθηκαν από το γήπεδο, με τα επεισόδια να συνεχίζονται και να επικρατεί παντού πανικός!

Οι ζημιές στο γήπεδο είναι πολλές και οι αρχές έχουν συλλάβει δύο άτομα! Στη συνέχεια ακολούθησε ανταρτοπόλεμος, με οπαδούς να μπαινοβγαίνουν από το πέταλο και να συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Σταδιακά, λίγο πριν τις 21.30, το πέταλο ξεκίνησε να αδειάζει, με την ένταση να μειώνεται.

Τα δίποδα ζώα λειτουργούν οπως τα κομματικά ζώα! προς ευχαρίστηση της κάθε ομάδας!έχουν καμιά διάφορα με τους κομμουνιστές αναρχικούς που σπάνε αυτοκίνητα;; το μυστικό να κρατάς πιστά πρόβατα, όλοι αυτοί δεν έχουν κανένα προσωπικό όφελος, και όμως κάνουν σαν ζώα χρονιά τώρα!προσωπικά δεν παρακολουθώ καν ποδόσφαιρο ούτε καν υποστηρίζω καμιά ομάδα -θρησκεία,δεν υφίσταται αθλητισμός καν, αφου όλοι παίζουν για τα λεφτά.

Αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί θα κατεβαίναν στους δρόμους για τα μετρά που βάζουν! και που τους άφορα, σε σχέση με την κάθε ομάδα τους, που δεν έχουν καμιά σχέση, εκτός οτι ειναι πιστά πρόβατα.Το ανθρωπινό είδος σε πλήρη εξευτελισμό, και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλα σε πολλές άλλες μπίζνες που μαζεύουν θανατικά κοπάδια, δείτε το video απο το makeleio.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications