Οι κάτοικοι μιας κοινότητας ενός απομακρυσμένου νησιού μαστίζονται από μυστηριώδεις κραυγές και ουρλιαχτά.
Το Alert Bay, ένα χωριό στις ακτές του «νησιού των κορμοράνων» στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά, έχει γίνει μια περιοχή όπου ένα μυστήριο συνεχίζει να προβληματίζει τις αρχές από ανεξήγητα ουρλιαχτά και θεάσεις ενός πλάσματος που τρομοκρατεί τους κατοίκους εδώ και χρόνια.
Αρκετοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι ακούν τους ήχους ενώ κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα από που προέρχονται με πολλούς να πιστεύουν ότι ο θρυλικός Μεγαλοπόδαρος, η Σάσκουατς όπως τον λένε στον Καναδά και την βόρειο Αμερική, μπορεί να είναι υπεύθυνος, σύμφωνα με το vancouverisland.ctvnews.ca.
Ένας κάτοικος της περιοχής ο Αρτ Ντικ, ισχυρίζεται ότι είχε ακούσει τους ήχους μια φορά κοντά στο σπίτι του, ενώ θυμάται μια άλλη πριν από μερικά χρόνια, όταν είδε τον Μεγαλοπόδαρο να ξεριζώνει ένα δένδρο κοντά του! «Τράβηξε το δένδρο έξω από το έδαφος! Δεν ξέρω τίποτα που θα μπορούσε κυριολεκτικά να τραβήξει ένα δένδρο με τις ρίζες του έξω!!»
Υπήρξαν επίσης αναφορές για μια γυναίκα που αντιμετώπισε το πλάσμα σε ένα νεκροταφείο. «Πήγε μέχρι το νεκροταφείο για να δει τους τάφους της οικογενείας της, όταν το είδε να στέκεται εκεί,» είπε ένας άλλος κάτοικος του νησιού ο Ρόντ Άλφρεντ. «Γύρισε και έφυγε τρέχοντας από εκεί αμέσως.»
Μια πιο πρόσφατη παρατήρηση συνέβη όταν μια ομάδα εφήβων που έπαιζαν ποδόσφαιρο ήταν κοντά στο δημαρχείο. Ένας από τους εφήβους είπε για ένα μεγάλο, όρθιο πλάσμα που κινήθηκε γρήγορα κατά μήκος του κτιρίου με λίγα μόνο βήματα.
«Μεγάλο, ψηλό και κινήθηκε πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ μεγάλο για να είναι ένας άνθρωπος, είπαν. Οι έφηβοι έφυγαν αμέσως, δεν ήθελαν να μείνουν πια εκεί μετά το σκοτάδι», είπε.
Οι θεάσεις έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του διάσημου ερευνητή για Μεγαλοπόδαρους τον Τζόν Μπιντερνάγκελ, ο οποίος ήδη ψάχνει για στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη του πλάσματος. Η Βρετανική Κολομβία έχει τον υψηλότερο αριθμό θεάσεων Μεγαλοπόδαρων στην Αμερικανική Ήπειρο, με 130 θεάσεις που έχουν καταγραφεί μεταξύ του 1924 και του 2013, σύμφωνα με τον Οργανισμού Ερευνητών Μεγαλοπόδαρων.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου