Δέστε κατι έγκυρες σελίδες που σας ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ!!!
Δέστε κατι έγκυρες σελίδες που σας ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ!!!

Ας πούμε ότι η έγκυρη Καθημερινή δεν κατάλαβε ότι η φωτογραφία είναι photoshop.

Ας πούμε ότι ήταν αδύνατο να πει σε κάποιον να κοιτάξει την Ακρόπολη για να το επιβεβαιώσει. Τα δέχομαι όλα αυτά. Ότι πρόκειται για την σημαία της Ρουμανίας δεν τους προβλημάτισε καθόλου;

Το ίδιο μετέδωσε και ο ΣΚΑΙ και άλλα σοβαρά ελληνικά ΜΜΕ. Είμαι σίγουρος ότι αντιμετωπίζουν με την ίδια διεξοδική έρευνα όλα τα θέματα.

Μην ξεχνάτε να ενημερωθείτε από τέτοιους δημοσιογραφικούς Τιτάνες.

Από χρήστη του facebook, βεβαία δεν ειναι μόνο αυτή η σελίδα! Τα "σοβαρά ελληνικά ΜΜΕ" και "έγκυρα" που θεωρεί ο κόσμος, εκτός απο ηλίθιους δημοσιογράφους, κάνουν καλά την δουλειά τους εδώ και αρκετά χρονιά, πλύση εγκεφάλου το λένε, για να μην γράφω εδώ όνομα κατι εγκύρων διαμορφωτών ξανά και μας κάνουν ιντερνετικο πόλεμο,βλέπε εδώ.

Το γεγονός ειναι οτι τα παίρνουν είτε απο τράπεζες, είτε απο το κράτος, είτε απο το ΔΝΤ για να χειραγωγούν, και όταν αρπάζεις 80 000 ευρώ το λιγότερο! απο το τίποτα, προωθείς και την σελίδα, γιαυτό ειναι και μεγάλες! ένα πράγμα που βγάζει μάτι ειναι οτι όλες οι δηθεν έγκυρες ειναι κατά της Χ.Α!!! τυχαίο;

Βίντεο Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐ 2014, οπως είδαμε όλες οι έγκυρες προώθησαν και προωθούν το ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και σήμερα, τυχαίο και αυτό! οπως και οτι ο σύριζα είχε στενές σχέσεις με την ελίτ απο τότε που δεν το ήξερε κάνεις!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications