Αστροφυσικός μπαλώνει τους αεροψεκασμούς πιο ηλίθια δικαιολογία πεθαίνεις!!!: Γιατί ο ουρανός της Αθήνας έγινε χθες κόκκινος!
Αστροφυσικός μπαλώνει τους αεροψεκασμούς: Γιατί ο ουρανός της Αθήνας έγινε χθες κόκκινος!

Χθες τα social media πλημμύρισαν με εικόνες με το μαγικό ηλιοβασίλεμα που εντυπωσίασε και αιφνιδίασε τους Αθηναίους. πέρα βρέχει δλδ ας δούμε τι λένε που το έβαλαν και πολλοί γλείφτες

Γιατί, όμως, ο ουρανός έγινε χθες κόκκινος; Αστροφυσικοί και μετεωρολόγοι είχαν παρατηρήσει ότι χτες και σήμερα θα υπάρξει έξαρση της γεωμαγνητικής δραστηριότητας εξαιτίας της εμφάνισης του Σέλαος σε αρκετά νοτιότερες περιοχές απ’ ότι συνήθως. Ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Διονύσης Σιμόπουλος, εξήγησε στο iefimerida.gr (που άλλου; γνώστες ιστοσελίδες του συστήματος για τους μην ηλίθιους), το επιστημονικό φαινόμενο, το οποίο «προκάλεσε» το εντυπωσιακό θέαμα.

Το ηλιοβασίλεμα ήταν απόρροια των καιρικών φαινομένων του διαστήματος. Ο διαστημικός καιρός και οι ηλιακές λεγόμενες καταιγίδες δεν μοιάζουν με τις γήινες καταιγίδες, αλλά συνδέονται άμεσα με την δραστηριότητα του Ήλιου μας.

Η δραστηριότητα αυτή οφείλεται κυρίως στην παρουσία μιας γιγάντιας ηλιακής κηλίδας (AR2443) η οποία στις (1η Νοεμβρίου) εκτείνονταν σε μήκος 175.000 χλμ. από την μία άκρη στην άλλη.

Οι ηλιακές κηλίδες είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου και η παρουσία τους επιδρά στα διάφορα γήινα καιρικά φαινόμενα και στις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη μας.Οι κηλίδες αυτές εμφανίζονται κυρίως στη διάρκεια έντονης ηλιακής δραστηριότητας η οποία επαναλαμβάνεται κάθε 11 χρόνια.

Την περίοδο αυτή, απελευθερώνονται τεράστια ενεργειακά κύματα φορτισμένων σωματιδίων που εκπέμπονται από τον Ήλιο, προς όλες τις κατευθύνσεις δημιουργώντας έτσι τον ηλιακό άνεμο.Η αλληλοεπίδραση του ηλιακού ανέμου και του γήινου μαγνητικού πεδίου είναι ο λόγος που σχηματίζονται πανέμορφα τοπία στον ουρανό και μυστηριώδεις φωτεινές παραστάσεις που αποτελούν το βόρειο και το νότιο Σέλας σε ύψος που κυμαίνεται από 100 έως 1.000 χιλιόμετρα.

Η παραπάνω, λοιπόν, διαδικασία που επιδρά στα διάφορα γήινα καιρικά φαινόμενα και στις κλιματικές αλλαγές του πλανήτη μας, είναι πολύ πιθανό να σχετίζεται με τις πανέμορφες εικόνες του ουρανού που αναρτήθηκαν σε όλα τα social media.Να σημειωθεί πως το βράδυ στις βόρειες περιοχές της Ευρώπης (και ίσως ακόμη πιο νοτιότερα) να εμφανιστεί και το Σέλας.

****ΤΕΛΟΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ****

Βεβαία δεν εξηγεί πως ειναι επιλεκτικό αυτό πάνω απο την Αθήνα! ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΟΥ!! φθηνή δικαιολογία για άσχετους ....κλασική τακτική βάζουν και 3-4 επιστιμονικους ορούς και καθάρισαν, ο Κ,Διονύσης Σιμόπουλος ας διαψεύσει! εγώ πάντως τα αποτελέσματα των ψεκασμών τα βλέπω κάθε μέρα εδώ και 2-3 χρονιά! κύριος πάνω απο μεγαλουπόλεις! πχ αν είσαι μακριά απο την Αθηνά και τύχει σε ήμερα ψεκασμού, βλέπεις ενώ όλος ο ουρανός ειναι καθαρός, πάνω απο την αττική σε μεγάλο υψόμετρο βλέπεις σύννεφα!

Μάλλον ειναι επιλεκτικά και πάνε πάνω απο την Αθηνά! άσχετα που αυτά τα σύννεφα δεν ειναι φυσικά, τα φυσικά που ειναι σε χαμηλό υψόμετρο, ειναι επίπεδα στο κάτω μέρος και απο πάνω ειναι σαν βαμβάκι που έχουν διάφορα σχήματα και ύψος, σε υψηλό υψόμετρο, ειναι μικρά λευκά στίγματα σε όλο ον ουρανό και όχι ένα ενιαίο! πάντως κάνουν καλή δουλειά, η βλακεία του κόσμου όσο πάει και χειροτερεύει λόγο του αλουμινίου(σε κανε χαζό, με χαμηλή νοημοσύνη ) , αρκεί να ρίξει κάνεις με ανοσία μια μάτια στο τι διαβάζουν, σχόλια σε σελίδες του συστήματος και youdupe! καλά στο facebook δεν περιγράφεται η κατάσταση! υπενθυμίζεται οτι παλιότερα σε ερευνά της metron analysis το 65% έλεγε οτι ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας!!! (το ίδιο ποσοστό ψήφισε το χειρότερο κόμμα απο τότε που το ίδρυσαν ΣΎΡΙΖΑ, απο πριν βγει είχε δείξει τι ειναι.)

Γελοίες θεωρίες συνωμοσίας όταν μπορούσε να το δει με τα μάτια του πως ψέκαζαν πολλά αεροπλάνα που έκαναν κύκλους και όχι να έχουν πορεία οπως ειναι τα συνηθισμένα, και απο την μια στιγμή στην άλλη συννεφιάζε ο ουρανός! το οτι έχουν ρίξει τις βάσεις σε σχόλες και έχουν πτυχίο ακομα και τα βλήματα μόνο τυχαίο δεν ειναι!σε ένα τέτοιο κόσμο μοιάζουν τρελοί όσοι βλέπουν τα αυτονόητα! μέσα σε ολα αυτά βάλτε οτι μετα απο τοσο καιρό που ήταν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας!

το παραδέχτηκαν ο ΟΗΕ,σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ, καθώς και πιλότοι (μάλλον αυτοί που έχουν ανοσία ειναι ηλίθιοι σε παγκόσμιο επίπεδο οπως η kylie jenner στην φωτο, και η μάζα που λειτουργεί σαν κοπάδι αιγοπροβάτων έξυπνη! ),συν οτι υπάρχουν βίντεο, που δείχνουν ειδικό αεροπλάνα που ψεκάσουν απο ειδικά ψεκαστήρια στα φτερά και όχι απο μηχανές που έλεγαν τα γνωστά κατι πληρωμένοι επιστήμονες πριν καιρό,(όταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα δείξαμε το θέμα αυτό μέσα απο αυτή την σελίδα μετα ξύπνησαν και άλλοι! οσο ψωνιστικο και αν φαίνεται!οπως και αλλα θέματα γιαυτό μας πολεμούν με ιντερνετικο πόλεμο μέσα σε ολα αυτά έχεις και τους ηλίθιους! αντί να εκτιμήσουν μας την λένε και απο πάνω!) καμιά σωτηρία δεν υπάρχει απο την ανθρωπινή βλακεία τέλος! και στο κάτω-κάτω καλά σας κάνει ο σύριζα, όταν λέγαμε τα αυτονόητα εδώ με αποδείξεις το 2014 μας έλεγαν ναζι φασίστες! και μας έκαναν block στην σελίδα μας facebook, τώρα που επιβεβαιωθήκαμε και όχι μόνο για το σύριζα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί άραγε; τι πίνεις! το μόνο που ξέρουν να πουν, σε θέματα που δεν ξέρουν ούτε μπορούν να καταλάβουν! σαν να μιλάς σε ζουλου για τεχνολογία, κάπου σε πνίγει το δίκαιο. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications