Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη στις νέες αθλιότητες ΜΜΕ και ψευδομαρτύρων
Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη στις νέες αθλιότητες ΜΜΕ και ψευδομαρτύρων

Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά της εφημερίδας "Έθνος" και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε χθες στο δελτίο ειδήσεων της Εγνατία Τηλεόρασης για το νέο τσίρκο αποπροσανατολισμού που έχουν στήσει κόμματα και κανάλια με αφορμή την επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκο.

Σκοπός τους είναι να συκοφαντήσουν για ακόμη μια φορά την Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας. Κανένα κανάλι σκοπίμως δεν προέβαλε την αποκάλυψη πως ο Κουμουτσάκος δήλωσε αμέσως μετά την επίθεση πως δεν γνωρίζει τους δράστες και μετά... ανακάλυψε Χρυσαυγίτες.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προ. Πο. και στις μεθοδεύσεις της που αποσκοπούν στην στοχοποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ. Με δεδομένο οτι η βλακεία του κόσμου δεν έχει όρια,και οποιος βλέπει τα αυτονόητα, ειναι ναζι φασίστας, αφου η αριστεροκομμουνιστες κάνουν επί χρονιά πλύση εγκεφάλου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλα σε όλες τις χώρες που ειναι υπό κατοχή ΝΑΤΟ , και ειναι πίσω απο τα σχολικά βιβλία έως τις μεγάλες ιστοσελίδες, με ευγενική χορηγία Εβραίων, δεν υπάρχει καμιά σωτηρία, κέρδισε η βλακεία της άβουλης μάζας ! εδώ ψηφίσαν την εγκληματική οργάνωση ΣΎΡΙΖΑ που έχουμε αποδείξει απο το 2013 βάση ερευνάς και με στοιχειά ο Πανούσης το ανακάλυψε τώρα, και μετα αφου τους κορόιδεψε, δεν ψηφίσαν ένα κόμμα που πολεμούν όλοι αυτοί πράκτορες και το σύστημα! για να ξανά βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!και ακομα το υποστηρίζουν; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; και όμως η βλακεία ειναι ανίκητη, πέρα απο το 90% των ιστοσελίδων που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ειναι δυνατόν να ενεργεί σαν κοπάδι η μάζα και να υιοθετεί τα ψέμματα τους, τι να περιμένει κάνεις απο την μάζα όταν νομίζουν οτι ο Χίτλερ ήταν ο κακός!!που έχουμε βάλει τόσα στοιχειά που δείχνουν το αντίθετο!και ολα αυτά χωρίς κομματικά κριτήρια, οπως και την καραμέλα περί κακών Γερμανών πρώτη φορά στην Ελλάδα!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ BLOG ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΛΔ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ!ναζι φασίστες το εθνικιστικό κόμμα της Γερμανίας! που όμως κατέβασε στους δρόμους χιλιαδες! απο εκεί και πέρα τι να λέμε; καλύτερα να διαλύσουν την Χ.Α να σωθεί η χωρα απο τους ναζι!!!γιατι όσο πόλεμο και αν σου κάνουν, την βλακεία της μάζας δεν μπορείς να την αντέξεις! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications