ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Μασόνος των Skull and Bones ο Τσίπρας!

Με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε την πρόσφατη μύηση του στην τεκτονική οργάνωση των Skull and Bones κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη

Συγκεκριμένα στην επίσκεψη του Ολαντ στη χώρα μας, την ώρα του εθνικού ύμνου αντί να καθίσει σε στάση προσοχής σταύρωσε τα χεριά ( οπως προστάζει το πρωτόκολλο των Skull and Bones ) για να δείξει την απέχθεια της οργάνωσης στο κράτος-έθνος και σε κάθε τι εθνικό οπως ο εθνικός ύμνος και η σημαία μιας χωράς, ενώ σήκωνε συνεχεία το κεφαλι του ψηλά για να τιμήσει τον Μ.Α.Τ.Σ. ( Μεγάλο Αρχηγό Του Σύμπαντος ).

Η συγκεκριμένη στάση του Αλέξη Τσίπρα ήταν η επίσημη στάση των ανωτάτων μελών της οργάνωσης που πρέπει να τηρούν κάθε φορά που ακούγεται ο εθνικός ύμνος μιας χωράς ή έχουμε έπαρση της σημαίας.

Κάθε χρόνο στη Νέα Υορκη η τεκτονική οργανωση Skull and Bones ( Κρανίο και Οστά ) κοντά στην τελευταία πανσέληνο του μήνα τελεί τελετές μύησης σε επιλεγμένους ηγέτες και αρχηγούς κρατών. Η επιλογή τους γίνεται με τρομερά αυστηρά κριτήρια και κάθε χρόνο ειναι ελάχιστοι όσοι πληρούν τα κριτήρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Νέα Υόρκη εντελώς τυχαία τις ίδιες μέρες με τις τελετές μύησης και την μεγάλη νύχτα είχε εξαφανιστεί για δυο ώρες απο προσώπου γης χωρίς να ξέρουν ούτε οι στενοί του συνεργάτες το που ακριβώς βρίσκεται ο Ελληνας Πρωθυπουργός!

Μάλιστα επειδή είχε πολλές ιδιωτικές συναντήσεις με την ελίτ της οργάνωσης η σύζυγος του τον είχε χάσει με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σχεδόν καθόλου μαζί της όσο ήταν στη Νέα Υόρκη!(πληροφορίες hellasforce.com, δεν τον ετοίμαζαν απο 1990 τυχαία!)

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications