Πάρε να έχεις πίκρες αλήθειες  Από Τον Σόιμπλε: Οι Έλληνες Είναι Μεγάλος Λαός Που Δεν Έχει Κράτος (ΒΙΝΤΕΟ)
Πάρε να έχεις πίκρες αλήθειες  Από Τον Σόιμπλε: Οι Έλληνες Είναι Μεγάλος Λαός Που Δεν Έχει Κράτος (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος λαός αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος» ήταν η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ειδικό ντοκιμαντέρ που ετοιμάστηκε για την Ελλάδα και συγκεκριμένα με θέμα «Η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απάντησε σε μια σειρά πολλών ερωτημάτων όπως για το αν γνώριζε τον Αλέξη Τσίπρα, πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός της Ελλάδας ενώ παράλληλα εξέφρασε την απορία του για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα και το πώς ο ελληνικός λαός αποδέχτηκε τη μεταστροφή του Πρωθυπουργού και έδωσε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές.Δεν υπάρχει γερμανική δικτατορία!δεν υπήρχαν γερμανικές υπαγορεύσεις(ξεφτιλίζει ολα τα παπαγαλάκια που σας πιπιλίζουν όλη μέρα περί κακών Γερμανών και μας επιβάλουν και το ένα και το άλλο! και επιβεβαιώνει αυτά που λέμε εδώ και καιρό :ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ! ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ!) η Ελλάδα δεν είναι κράτος αλλα ούτε η Γερμανία (δεν μπορούσε να το πει αυτό, έχουμε εξηγήσει γιατι σε άλλο άρθρο)που να το καταλάβουν αυτό πολλοί τι εννοεί!

Δείτε το βίντεο: απο την δικιά τους (του ΔΝΤ)την Τσαπανίδου που ειρωνεύεται λες και αυτή ειναι Ελληνίδα !!! αυτό που λέει ο Σοιμπλε λέει και κάθε σκεπτόμενος στην Ελλάδα!(να ειναι καλά τα ψεκάσματα, η πλύση εγκεφάλου, αφου ολα τα ΜΜΕ και γνώστες σελίδες δουλεύουν για το ΣΥΡΙΖΑ, και η Εβραίοι που έχουν τον έλεγχο των εκλογών!) ειναι δυνατόν να ξανά ψηφίζουν σύριζα μετα απο τοσο δούλεμα; ειναι απο την στιγμή που η μάζα λειτουργεί σαν κοπάδι αιγοπροβάτων! δεν ψηφίσαν ούτε την Χ.Α που την πολεμούν όλοι,(τους ναζιστές φασίστες οπως σαν λένε οι Εβραίοι!) άλλοι δεν πήγαν καν για να πάρει ο ΣΎΡΙΖΑ τα ποσοστά! Ωωωω η βλακεία σε αυτή την χωρα έχει σπάσει ολα τα ρεκόρ! αφου απορούν και οι ίδιοι οι Εβραίοι για το πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications