Βίντεο - Οι Συνδέσεις με Εξωγήινους η Άτλαντες ανάμεσα στους Ίνκας και αιγυπτιακών πολιτισμών.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι (στην Αφρική) και οι αρχαίοι Ίνκας (στη Νότια Αμερική) εξελίχθηκαν σε διαφορικό μέρος του πλανήτη και δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή. Ωστόσο, και οι δύο πολιτισμοί είχαν μυστηριωδώς τα ίδια μοτίβα αρχαίας τέχνης,αρχιτεκτονικής, συμβολισμούς, μυθολογία και θρησκεία.

Οι μελετητές της βικτωριανής εποχής, αντιμέτωποι με αυτό το αίνιγμα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και οι δύο πολιτισμοί θα πρέπει να ήταν προγονοί του ίδιου μητρικού πολιτισμού, ίσως τους «Άτλαντες». Σήμερα, οι μελετητές υποστηρίζουν ξανά αυτό, αντιμέτωποι με αυτό το αίνιγμα, πιστεύεται ότι οι δύο πολιτισμοί κληρονόμησαν την ίδια σοφία από την ίδια πηγή- ένα κοινό "μητρικό πολιτισμό" που είχε χαθεί πια.

Μετά από τον Πλάτωνα και τους κλασσικούς ιστορικούς. Σήμερα οι μελετητές απορρίπτουν την Ατλαντίδα, με μια ιδιόμορφη εχθρότητα, ενώ οι ομοιότητες των αρχαίων Ίνκας με την αρχαία Αιγύπτιο αγνοούνται. Ωστόσο, αυτές οι ίδιες ομοιότητες δεν αγνοήθηκαν από τους ερευνητές. Πράγματι τα πιο λαμπρά μυαλά της επιστήμης του παρελθόντος πίστευαν οτι η Ατλαντίδα ήταν πραγματική.

Πυραμίδες και Μούμιες. Και στις δύο περιπτώσεις, μουμιοποιούσαν τα σώματα των νεκρών τους, που συμβόλιζε τη ζωή μετα το θάνατο. Μούμιες βρέθηκαν θαμμένες μέσα σε πυραμίδες συχνά με προσωπικά αντικείμενα. Και οι δύο πολιτισμοί πίστευαν στη ζωή μετα το θάνατο. Καθώς και αλλα πολλά κοινά που ειναι περιττό να γράψουμε.

Γιατί οι επιστήμονες κρύβουν αυτές τις αποδείξεις; Η ακαδημαϊκή συγκάλυψη -οι αρχαιολόγοι αν και ανακαλύπτουν αντικείμενα από το αρχαίο παρελθόν μας που δείχνουν μια άλλη ιστορία. Το πρόβλημα είναι ότι είναι εγκλωβισμένοι σε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα που βλέπει την κοινωνία μας ως το αποκορύφωμα της ανθρώπινης ιστορίας. Βλέπουν την ιστορία ως μια απλή εξελικτική διαδικασία, από τον άνθρωπο των σπηλαίων στο σημερινό τεχνολογικό πολιτισμό, το οποίο στο μυαλό τους είναι η μονή αλήθεια.

Είναι 100% εγκλωβισμένοι σε αυτήν την "εξελικτική" ιδέα για το πώς λειτουργεί η ιστορία, και γι 'αυτό είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να δεχθούν άλλη ιστορία, αρχαίους πολιτισμούς που ήταν πολύ πιο προηγμένη από ό, τι είμαστε τώρα - πνευματικά, ψυχολογικά , τεχνολογικά - και ότι ήταν σε θέση να κάνουν πράγματα που δεν μπορούμε σημερα.

Έτσι απορρίπτουν τα οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία ή να δώσουν εξηγήσεις για στοιχεία που δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Επιπλέον, είναι μια δουλειά, ένα επάγγελμα, το οποίο αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης δομής. Αν θέλετε να πάρετε μια εργασία ως «ακαδημαϊκός» ή να κερδίσεις υποτροφίες για έρευνα,θα πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις την νοοτροπία τους. Αυτό σημαίνει να υιοθετήσεις την εξελικτική ιστορία τους!.Αν δεν το κάνεις, τότε απλά δεν θα σε πάρει κάνεις στα σοβαρά,και θα πετύχεις τίποτα. Αυτός είναι ο απλός τρόπος με τον οποίο η έρευνα του ανθρώπινου παρελθόντος ελέγχεται. ©AETOS NEWS

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications