Απόρρητο πόρισμα που κυκλοφορει: Η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει από τη Γερμανία επανορθώσεις

Η Ελληνική Δημοκρατία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας την πλήρη ικανοποίηση όλων των δημοσίων αξιώσεων ,αλλά και των αξιώσεων Ελλήνων υπηκόων που πηγάζουν από τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους!!!!!.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει το Απόρρητο Πόρισμα Ομάδας Εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που φέρνει, για πρώτη φορά στο φως, κατ΄ αποκλειστικότητα, το CNN Greece.

Στα συμπεράσματα της ογκώδους έκθεσής, που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2014, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους προτείνει ότι αν η Ελληνική Δημοκρατία επιθυμεί τη “δυναμικότερη προώθηση των διεκδικήσεων της”, πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα: 1. Να προσκαλέσει – μέσω της διπλωματικής οδού- την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας σε διαπραγματεύσεις .

2. Σε περίπτωση που η Γερμανία αρνηθεί να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις ή σε περίπτωση αδυναμίας εξεύρεσης συμφωνίας των δυο χωρών, τότε η Ελλάδα θα πρέπει να προσφύγει απευθείας “σε δεσμευτική για τα μέρη δικαιοδοτική κρίση” παρακάμπτοντας το Διαιτητικό Δικαστήριο της Συμφωνίας του Λονδίνου καθώς αυτό έχει μόνο μη δεσμευτικού χαρακτήρα δικαιοδοσία.

Κτλ κτλ κτλ Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ethnos.gr

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΚΕΛ;;; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;Όπως μας είπε ένα πουλάκι.... Στις 30 Νοεμβρίου 1939, ο Στάλιν δήλωνε στην εφημερίδα «Πράβντα»:Δεν επετέθη η Γερμανία εναντίον της Αγγλίας και της Γαλλίας, αλλά αυτές επετέθησαν εναντίον της Γερμανίας.

Το 1940 πολεμήσατε για τους Άγγλους ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ φάτε τώρα Εβραίους και "δημοκρατία" , μνημόνια, φόρους, μαριονέτες σωτήρες, λαθρο και πολλά αλλα "καλά" οι μαμ@κιες πληρώνονται!!! και οι Ρωσοι πολέμησαν αλλα κατάλαβαν την μ@μακιας τους!και γλίτωσαν απο τον ευεργέτη των Εβραίων Στάλιν (οι Ρώσοι των λένε ετσι), και τώρα πολεμούν τον εχθρό που βοήθησαν το 40 άθελα τους, την παγκόσμια ελίτ!

Και δεν θα μου κάνει εντύπωση,τώρα να σας βαλουν να πολεμήσετε τους Ρώσους!!! στο πρώτο μπαμ ο Πουτιν θα ελευθερώσει την Γερμανία οπως έχει δηλώσει! που ειναι υπο κατοχή Εβραίων, για άλλες χώρες δεν γνωρίζω καθώς κουβαλούν λαθροστρατό σε όλη την Ευρώπη, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ!. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!Ο θάνατος του Ιωάννη Μεταξά... τον δολοφόνησαν Άγγλοι πράκτορες...οι Γερμανοί είχαν προτείνει ανακωχή και ειρήνη.

Ο κομμουνισμός δεν έχει σύνορα ...διαβάστε στην εβραιο-βικιπαίδεια τους μονοί τους τα λένε! και ολα τα κομμουνιστικα κόμματα τα έχουν ιδρύσει Εβραίοι! η αριστερά ειναι η εξέλιξη του κομμουνισμού!Τότε που τα έλεγε αυτά το Ισραήλ δεν υπήρχε!!! αλλα και τώρα που υπάρχει πάλι οι Εβραίοι ειναι παντού σε θέσεις κλειδιά! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑΖΙ ΚΑΚΟ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ! Όποιος ΔΕΝ έχει διαβάσει αυτό το πείραμα με τις μαϊμούδες! .Το πείραμα βασίζεται σε... πιθήκους/μαιμούδες αλλά σίγουρα μέσα από αυτό μπορούν να ταυτιστούν ανθρώπινες συμπεριφορές,Ο νεοφερμένος πίθηκος (Άνθρωπος ) που επιχειρούσε να πάρει την μπανάνα, δέχονταν την επίθεση των υπόλοιπων. Γίνονταν δηλαδή υπερασπιστές ενός κανόνα, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Γιατί πολύ απλά, «έτσι βρήκαν τα πράγματα»...
Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications