ΡΩΣΙΑ - Μυστηριώδες πέτρες σε μορφή δίσκου (UFO) βρέθηκαν σε ανασκαφή στο πρώην Στάλινγκραντ!

Το Βόλγκογκραντ είναι πόλη της Ρωσίας, πρωτεύουσα της Περιφέρειας Βόλγκογκραντ. Έχει πληθυσμό 1.012.000 κατοίκους.Η πόλη ιδρύθηκε το 1589 με το όνομα Τσαρίτσιν (ρωσ. Царицын), το οποίο έφερε μέχρι το 1925.

Το 1961 η πόλη άλλαξε και πάλι όνομα παίρνοντας το σημερινό της , χάρη στον ποταμό Βόλγα, ο οποίος τη διασχίζει, και αφου οι ρωσοι γλίτωσαν απο την εβραϊκή λαίλαπα έως σημερα. Εκτείνεται σε μήκος 80 χιλιομέτρων από βορρά προς το νότο, στις δυτικές όχθες του ποταμού Βόλγα και έχει πληθυσμό 1,011 εκατομμυρίων ατόμων.

Η πόλη έγινε διάσημη για την αντίσταση και τις εκτεταμένες ζημιές που δέχτηκε κατά τη Μάχη του Στάλινγκραντ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πριν από λίγες ημέρες τελείωσε η πρώτη μέρα της ανασκαφής, στην περιοχή (Medveditskaya zhirnovsky) στην κορυφής στην περιοχή Βολγκογκράντ (Volgograd). Οι UFOλόγοι δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι είναι σε σχήμα UFO . - Καταφέραμε να βρούμε 12 από αυτούς τους λίθινους δίσκους, είπε ένας διάσημος ρώσος ερευνητής των UFO ο Vadim Chernobrov. Άλλες πέτρες που βρέθηκαν δεν υπερβαίνουν το 1 μέτρο σε διάμετρο , στο βίντεο μερικοί από αυτούς τους δίσκους που βρέθηκαν.

Τα σχόλια απο τους κατοίκους:Ένας άνδρας είπε ότι στην περιοχή υπάρχει κάτι μυστικό.

Οι UFOλόγοι ελπίζουν να μάθουν την ηλικία της ανακάλυψης και παρουσία μεταλλικών εγκλεισμάτων. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά αμφιλεγόμενα. Η ηλικία τους είναι περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια.Εν τω μεταξύ,μεταλλικά εγκλείσματα βρέθηκαν ιδίως βολφραμίου. Υπάρχει και συνέχεια στις δοκιμές.Οι UFOλόγοι αναζητούν τα ίχνη των UFO στην περιοχή του Volgograd.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications