Χατζηνικολάου: Έγινε διαστρέβλωση στα λόγια του Ν. Μιχαλολιάκου! Αυτό που δεν έκανε ποτέ το ΚΚΕ
Χατζηνικολάου: Έγινε διαστρέβλωση στα λόγια του Ν. Μιχαλολιάκου! Αυτό που δεν έκανε ποτέ το ΚΚΕ

Ο Μιχαλολιάκος παραδέχτηκε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα! Αυτό που δεν έκανε ποτέ το ΚΚΕ που τον ίδιο δολοφόνο τον είχε μέλος από τα γεννοφάσκια του πλην των έξι τελευταίων μηνών που ήταν στην Χ.Α...

Αυτό που δεν έκαναν ποτέ όλα τα κόμματα δολοφόνοι χιλιάδων Ελλήνων...αυτοί οι τρομοκράτες-δολοφόνοι δεν έχουν μόνο πολιτική αλλά και ποινική ευθύνη.Την πολιτική ευθύνη. Είπε ότι δεν έχει ποινική ευθύνη, ότι έχει την πολιτική ευθύνη όπως θα είχε την πολιτική ευθύνη κάθε κόμμα αν ένα μέλος ή ένας φίλος του ή ένας οπαδός του προέβαινε σε μια ανάλογη πράξη. Είπε ότι δεν έχει ποινική ευθύνη, ότι έχει την πολιτική ευθύνη όπως θα είχε την πολιτική ευθύνη κάθε κόμμα αν ένα μέλος ή ένας φίλος του ή ένας οπαδός του προέβαινε σε μια ανάλογη πράξη.

Τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που έριξαν από ταράτσες μπαλκόνια.κρέμασαν..τουφέκισαν...κανείς δεν τους θυμάται σαν τον Φύσσα. Επίσης κανείς δεν θυμάται τα δυό παιδιά που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της Χ.Α από τους ίδιους δολοφόνους όλων των Ελλήνων...τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη.

Γι αυτό που μας συμβαίνει...το πόσο εύκολα σαν επηρεάζουν και σας κατευθύνουν...δεν υπάρχουν λόγια!

Τι έχετε πάθει όλοι σας;;;;; ξέρω ξέρω ετσι σας έχουν εκπαιδεύσει απο τα σχολειά!ΜΜΕ και καμιά 20αρια μεγάλες γνώστες ιστοσελίδες, που τυχαία ειναι κομμουνιστικες! αλλα που να το δουν τα πρόβατα όταν ο λύκος μιλάει πίσω απο μια σελίδα! πλάκα έχουν κατι κομμουνιστές και κολλημένοι αριστεροί, που το παίζουν και μορφωμένοι,απο ανιστόρητους έως μυαλά και μόρφωση που δεν ξεπερνάει αυτή ενός παιδιού στην πρώτη δημοτικού! αυτά βγάζουν τα σχολειά! αν είσαι λίγο μυαλωμένος και το ψάξεις έχει κάλος αλλιώς θα μείνεις στόκος οπως σε θέλει το σύστημα! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ! Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ!

Όσο για τον πρε....νι Φύσσα;; αν έχουν τα κότσια όλοι αυτοί οι δωσίλογοι να πάνε να ρωτήσουν, τι φασαρίες έκανε σε μαγαζιά που πηγενε! θα μου πεις ο κάθε αλήτης έχει βρει στεγή στο ΚΚΕ! (μάλιστα τότε έβαζε τρικλοποδιές σε χρυσαυγητες χωρίς να τον πειράξουν μέσα σε μαγαζί, ανεξάρτητα άτομα ούτε καν χρυσαυγητες το αναφέρουν !φυσικά σιγά μην πουν κατι τέτοιο! και χαλάσουν την εικόνα του κάθε αληταρα που έγινε ήρωας στο ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 40!)εμείς εδώ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ έχουμε πλήρη επίγνωση πως δουλεύει το ίντερνετ στην Ελλάδα! και δεν πειράζει πότε δεν θα φτάσουμε τις μεγάλες σελίδες οποιος δεν πάει με το σύστημα δεν έχει προώθηση,(καλύτερα λίγους και κάλους πάρα πουλημένος) θα έχουμε την συνείδηση μας καθαρή!

Post A Comment:

1 comment

kolozoffείπε...

Ότι ο Νικολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι γνωστό της Πάσης !!! Έτσι από τώρα και μετά αντί για λαμόγια δημοσιογράφοι απλώς ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΙΔΕΣ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications