Νέα δημοσκόπηση  ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ  ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ!!! που πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος οτι μόνο δημοσκόπηση δεν ειναι!

Με μεγαλύτερη διαφορά ποσοστών ξεπερνά ο ΣΥΡΙΖΑ την Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα, ενώ σημαντική αλλαγή έχει υπάρξει και στα ποσοστά συσπείρωσης των δύο πρώτων κομμάτων.

Στη δημοσκόπηση της pro rata για την Εφημερίδα των Συντακτών, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με +5%, καταγράφοντας ποσοστά 28,5%, ενώ αύξηση καταγράφεται και στα ποσοστά συσπείρωσης, τα οποία μέχρι την περασμένη εβδομάδα βρίσκονταν οριακά κάτω από το 50%, τώρα ανέβηκαν στο 64% και περιθώρια περαιτέρω αύξησής τους.

Η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 23, 5% και η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ανέρχεται στα ανώτερα επίπεδά της με 84%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ (4,5%), Το Ποτάμι (4%), η Ένωση Κεντρώων (3,5%) , ΑΝΕΛ και ΛΑΕ (2,5%) και το ποσοστό των αναποφάσιστων να κάνει ρευστό το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης, αφού ανέρχεται σε 17,5%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ 28,5% Νέα Δημοκρατία 23,5% Χρυσή Αυγή 6,5% Το Ποτάμι 4% ΚΚΕ 4,5% ΑΝ.ΕΛ. 2,5%
ΠΑΣΟΚ 4,5% ΛΑΕ 2,5% Εν. Κεντρώων 3,5% άλλο 2,5% ΔΞ/ΔΑ 17,5%

Αν μια στο εκατομμύριο στέκουν αυτά τότε καλά κάνει η ελίτ! πάντως δείχνει πιο θα ειναι κυβέρνηση ξανά!!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications