Κάτι έρχεται και δεν ειναι κάλο! η NASA μπορεί να λέει οτι θέλει! αλλα κάποιοι γνωρίζουν την αλήθεια!
Κάτι έρχεται και δεν ειναι κάλο! η NASA μπορεί να λέει οτι θέλει! αλλα κάποιοι γνωρίζουν την αλήθεια!

Όταν θα πουν, για την ειρήνη και την ασφάλεια. Τότε η ξαφνική καταστροφή έρχεται πάνω τους, όπως οι πόνοι της γέννας στην έγκυο γυναίκα, και δεν θα ξεφύγουν.(Θεσσαλονικείς 5:3)

Αν νομίζετε οτι το τέλος του κόσμου ήταν το 2012 γιατι ετσι το έλεγαν οι Μάγια είστε γελασμένοι!

Άσχετα το τι έγραφε ο καθένας, το ημερολόγιο των Μάγια δεν είχε καμιά σχέση με το σημερινό ημερολόγιο! όποτε όταν έλεγαν περί 2012 το τέλος το κόσμου, δεν ήταν το 2012! αλλα ίσως κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία.

Για αρχή έχουμε κάποια στοιχειά οτι κάποιοι γνωρίζουν κατι,υπόγεια καταφύγια για την ελίτ σε όλο τον κόσμο!

Τράπεζες σπόρων , και DNA ζώων:Κιβωτός του Νώε,,το τέλος του κόσμου είναι κοντά;

Όλες οι επαφές με εξωγήινους μιλούν για μια παγκόσμια καταστροφή!
Για εσάς που θα πείτε τα γνωστά! ο Πάπας Φραγκίσκος , ο οποίος έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Σεπτεμβρίου (ίσως για να βρει καταφύγιο!), ανακοίνωσε ότι έχει δεχθεί, πρόσφατα, επισκέψεις τρεις φορές από ουράνια όντα( εννοεί εξωγήινους) που, τον έχουν προειδοποιήσει για μια " επικείμενη κρίση "που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες για τη ζωή στη γη. εδώ όλο το άρθρο!

Το να λέει κατι τέτοιο ο Πάπας δημοσιά δεν ειναι τυχαίο! φυσικά βγάζει ηλίθιους όλους αυτούς που ειναι τοσο μικροί και ματαιόδοξοι που πιστεύουν οτι σε ένα απέραντο σύμπαν ειναι μόνο ο άνθρωπος, και το μόνο που ξέρουν ειναι να ειρωνεύονται, ετσι ειναι εκπαιδευμένοι!(οπως και σε αλλα θέματα) άσχετα τις τόσες αποδείξεις, οτι όχι μόνο υπάρχουν, αλλα ειναι εδώ, και κάποια φυλή απο αυτούς παίζει κάποιο ρόλο στην ανθρωπότητα!

2013 ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ NASA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΦΙΞΗ ΤΟΥ NIBIRU
2015 Επιβεβαιώθηκε ΚΟΜΗΤΗΣ-2,5 μίλια αναμένεται 15 - 28 Σεπ, 2015
Φαίνεται ότι όλα ταιριάζουν, δείτε μόνοι σας αυτό το βίντεο (στο 2:30) και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications