ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Πήγε διακοπές, έμεινε έγκυος και ψάχνει τον πατέρα μέσω youtube

Μία 26χρονη Γαλλίδα, που ακούει στο όνομα Natalie Amyot έγινε στη χώρα της διάσημη. Γιατί θα αναρωτηθείτε και δικαιολογημένα….

Η κοπέλα αφού πήγε διακοπές στην Αυστραλία είπε να το ρίξει λίγο έξω… μάλλον το έριξε πολύ έξω… Μια νύχτα λοιπόν, αφού συνάντησε έναν αυστραλό και έκανε ότι έκανε… και αφού τα παιδιά δεν έρχονται με τον πελαργό, έμεινε έγκυος, γεγονός που το κατάλαβε 6 βδομάδες μετά την ερ@τική της συνέρευση.

Μην μπορώντας να ειδοποιήσει τον πατέρα, χάνοντας κάθε ίχνος του, αποφάσισε να δημοσιεύσει την ιστορία της στο Facebook με την ελπίδα ότι ίσως ο άνδρας την έβλεπε, την αναγνώριζε και εν τέλει μάθαινε και το αποτέλεσμα της πράξης τους….

Στο βίντεο η κοπέλα έλεγε: «Καλημέρα, είναι η Ναταλί, έρχομαι από τη Γαλλία και έκανα αυτό το βίντεο γιατί χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πριν από τρεις μήνες ήρθα στην Mooloolaba, πέρασα τέλεια και συνάντησα απίθανους ανθρώπους. Όταν ήμουν στο O’Malley’s συνάντησα ένα αγόρι πολύ όμορφο. Τον ερωτεύτηκα αμέσως!!(κλασικός τύπος γυναικάς, απο αυτές που πάνε με τον πρώτο τυχόντα αρκεί να ειναι ωραίος, το μόνο κριτήριο που έχουν! και να λέει το παραμύθι καλά!) και περάσαμε μια όμορφη νύχτα μαζί.

Το άλλο πρωί, επέστρεψα στο Παρίσι και έχασα το τηλέφωνό του. Εξι εβδομάδες αργότερα, ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Γύρισα στην Αυστραλία για να προσπαθήσω να τον ξαναβρώ».

Η Ναταλί δηλώνει πληγωμένη από την τροπή που πήρε η ιστορία της που η ίδια δημιούργησε!!!, η οποία κάνει τον γύρο των ΜΜΕ στην Αυστραλία.«Αχ, Θεέ μου, είμαι στις ειδήσεις!» έγραψε στο facebook και πρόσθεσε:“Τρέμω, κλαίω…Κι αν δεν θέλει πια να με δει; Ισως να είναι άτολμος. Είμαι τόσο μόνη πια…»

Από μυαλό σκίζει πάντως!www.crashonline.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications