Ωμή δολοφονία: Αστυνομικοί εκτελούν εν ψυχρώ έναν άνδρα καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι
Ωμή δολοφονία: Αστυνομικοί εκτελούν εν ψυχρώ έναν άνδρα καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστές δύο αστυνομικούς και θύμα έναν έγχρωμο άνδρα καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι.

https://youtu.be/

Οι αστυνομικοί, όπως μεταδίδει η Mirror και φαίνεται και στο βίντεο ζητούν από τον ανάπηρο άνδρα να σηκώσει χέρια του ψηλά. Αυτός όμως αρνείται και οι αστυνομικοί τον εκτελούν εν ψυχρώ.

Το περιστατικό έγινε στο Ντελάγουεϊρ των ΗΠΑ και το απίστευτο περιστατικό κατεγράφη σε βίντεο κινητού τηλεφώνου. Η Αστυνομία υποστήριξε ότι ο 28χρονος άνδρας ο οποίος ονομάζεται Τζέρεμι Μακ Ντόουλ, είχε αυτοπυροβοληθεί στο χέρι.

Η Αστυνομία ναι μεν ανακοίνωσε ότι για το περιστατικό θα γίνει έρευνα, ωστόσο οι συγγενείς του 28χρονου είναι οργισμένοι και κάνουν λόγο ανοικτά για εκτέλεση. Τραγική ειρωνεία στο περιστατικό είναι ότι ο 28χρονος είχε μείνει ανάπηρος όταν ήταν 18 χρονών ξανά από πυροβολισμό που είχε δεχτεί στην πλάτη.

Post A Comment:

1 comment

Κρητη 1είπε...

Λαθος αποφαση του επιτελειου.Δεν επρεπε να παρεμβει καθολου η αστυνομια.Επρεπε να τον αφησει ελευθερο ωστε αφου σκοτωσει να αναγκαστουν να καλεσουν την αστυνομια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications