Δεύτερη δολοφονία απο λαθρο (κακόμοιρης) που είχαν αφήσει ελεύθερο στην χωρα παράδεισο για λαθρο !
Δεύτερη δολοφονία απο λαθρο (κακόμοιρης) που είχαν αφήσει ελεύθερο στην χωρα παράδεισο για λαθρο !

Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον 27χρονο στη ζωή - Είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην κοιλιά.. Ελάχιστα λεπτά αργότερα και μετά από καταδίωξη ο ληστής (38χρονών Γεωργιανός) συλλαμβάνεται από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Θεσσαλονίκης.

Τραγωδία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο 27χρονος που πυροβολήθηκε από ληστή στη Νεάπολη το πρωί της Τρίτης.Παρόλες τις προσπάθειες των γιατρών για τον άτυχο 27χρονο που δέχθηκε τα πυρά του ληστή, ο οποίος συνελήφθη, κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος 27χρονος είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην κοιλιά από τον ληστή που εισέβαλε χτες το πρωί στο κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε στην οδό Αγίου Γεωργίου.Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης εισέβαλε στο κοσμηματοπωλείο μέσα στο οποίο βρίσκονταν ο 27χρονος μαζί με την 54χρονη μητέρα του.

Αρχικά πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια ζήτησε να βάλουν στο σάκο που κρατούσε διάφορα κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ. Οταν ο 27χρονος αντέδρασε ο 38χρονος, πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Ο δολοφόνος είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου Πριν από ένα μήνα και κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε ο 38χρονος Γεωργιανός ληστής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 27χρονο κοσμηματοπώλη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο Ρομπέρτο Σοχακιάν βγήκε από το σωφρονιστικό κατάστημα στις αρχές Αυγούστου όπου εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης, για παραβιάσεις του νόμου περί ιδιοκτησίας και ναρκωτικών,

Λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία του εστιάτορα στην Ύδρα από Γεωργιανούς ληστές οι οποίοι και αυτοί είχαν πετάξει στην ελευθερία κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου, ήρθε η υπόθεση του άτυχου κοσμηματοπώλη για να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι η αποφυλάκιση, γενικώς χωρίς να εξετάζονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης οδηγεί σε τραγικά συμβάντα.

Το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στο νεαρό κοσμηματοπώλη εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ο 27χρονος βρισκόταν στο κατάστημα του μαζί με την 54χρονη μητέρα του όταν εισέβαλε ο Γεωργιανός ληστής ο οποίος αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό στη συνέχεια ζήτησε από τον κοσμηματοπώλη να του βάλει στο σάκο που κρατούσε κοσμήματα αξίας περίπου 20.000 ευρώ

Σχόλιο: Τη στιγμή που η Ελληνική Κοινωνία ετοιμαζόταν να πει το τελευταίο αντίο στον Στάθη, ένας άλλος νεαρός συμπολίτης μας έπεφτε (βαρύτατα) τραυματισμένος μέσα στο κατάστημά του(κοσμηματοπωλείο) από σφαίρα ληστή, μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του.. Ελάχιστα λεπτά αργότερα και μετά από καταδίωξη ο ληστής (38χρονών Γεωργιανός) συλλαμβάνεται από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Θεσσαλονίκης. Πάνω του βρέθηκαν τα κλοπιμαία καθώς και το πιστόλι (Μακαροβ) με το οποίο τραυμάτισε σοβαρά τον κοσμηματοπώλη.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτα ψηφίσατε Ρε αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ ;;;;

Τώρα είδατε την Εκμετάλλευση του θέματος της απόλυσης κρατουμένων για μικροκομματικούς σκοπούς είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη τόσο για την ασφάλεια όσο και για τη δημοκρατία ;;;

Απλά μόνο και μόνο για να βγάλετε έξω τον Σάββα Ξηρό και να εισπράξετε τους ψήφους από Ψηφοφόρους που κινούνται στο χώρο των Κουκουλοφόρων , Αντιεξουσιαστών και διάφορων Παρανόμων των Γνωστών άγνωστων …

Δεν τα υπολογίσατε όμως καλά , η Δεν σας πέρασε εκείνη την ώρα από το μυαλό ότι μαζί με αυτούς που είχατε σκοπό να βγάλετε απο τις Φυλακές ,
θα βγαίνανε και άλλοι ...
Δολοφόνοι , Έμποροι Ναρκωτικών , Καταχραστές του Δημόσιου (που να σημειώσω εδώ οτι : Λέτε πως κάνετε αγώνα για να τους χώσετε φυλακή …. Άλλα από την άλλη τους βγάζετε με αυτό το Νομοσχέδιο που Ψηφίσατε !!)
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ !!!
ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications