Συρία: 13 νεκροί και 85 τραυματίες από βομβαρδισμούς ανταρτών πιόνια της ελιτ! οτι έκαναν και στην Ελλάδα του 40
Συρία: 13 νεκροί και 85 τραυματίες από βομβαρδισμούς ανταρτών πιόνια της ελιτ! οτι έκαναν και στην Ελλάδα του 40

Πάνω από 240.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον Μάρτιο του 2011

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν αντάρτες βομβάρδισαν το Χαλέπι και άλλοι επτά σκοτώθηκαν από βομβιστική επίθεση με τη χρήση αυτοκινήτου παγιδευμένου με εκρηκτικές ύλες στη Χασάκα, στο βόρειο τμήμα της Συρίας.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στο Χαλέπι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και άλλοτε οικονομική πρωτεύουσά της, τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 85 τραυματίστηκαν όταν αντάρτες σφυροκόπησαν με ρουκέτες πέντε δυτικές συνοικίες που ελέγχει το καθεστώς, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Σημειώνεται πως πάνω από 240.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και εκατομμύρια άλλοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Συρία τον Μάρτιο του 2011.

Οι λεγόμενοι αντάρτες κομμουνιστές ήταν τα ίδια εβραϊκά πιόνια που σκότωναν χιλιαδες όσους δεν ήταν μαζί τους, γυναικες ,παιδιά, άμαχους στην Ελλάδα του 40,αφου είχαν φύγει οι Γερμανοί που τους έσφαζαν σαν αρνιά, κατά εντολή Αγγλων για να τους προκαλούν, οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν Ελληνες οι Γερμανοί, βασικά σκότωσαν σε χωριά σφηκοφωλιές κομμουνιστών!, μετα έκαναν ήρωες τα κομμουνιστικα μορφώματα! ποιος άλλος; το ίδιο το κράτος όταν πήρε την εξουσία η ελίτ πάλι με κομμουνιστές πράκτορες και Εβραίους οπως την Δαμανακη,(μονή της το είχε δηλώσει οτι ειναι Εβραία!) στο fake πολυτεχνείο για να βγάλουν τον Παπαδόπουλο!μετα τους έβαλαν όλους σε θέσεις κλειδιά με μόνο ένα στόχο! μαντέψτε!

Άλλα έχουμε πει, έχει φάει τόση πλύση εγκεφάλου αυτός ο λαός απο τα σχολειά έως μεγαλοσελιδες,που όταν του λες ιστορικές αλήθειες αυτόματος θα σε πει ναζι! ετσι έχει προγραμματηστει!(δεν θα μπουν καν στον κόπο να βρουν την αλήθεια!και κλείνουν τα μάτια σε αποδείξεις!) δεν κάνει και εντύπωση που έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ, οπως δεν θα κάνει εντύπωση αν αύριο μπουν στην Ελλάδα ρωσσοι ,να τους σκοτώνουν οπως τους Γερμανούς το 40, κατά υπόδειξη usa τώρα που έγιναν εχθροί όταν σούταραν την εβραϊκή λαίλαπα με τον Στάλιν! Τα ίδια έκανε και στην Ουκρανία η ελίτ! ο εχθρός εκ τον έσω ειναι ο καλύτερος!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications