Τι δείχνει η δηθεν απόρρητη  πληρωμένη δημοσκόπηση για τα κόμματα!! πάλι κομμουνιστές σπρώχνουν!

Πάμε να δούμε πως χειραγωγούν την μάζα! με πληρωμένες δημοσκόπησεις! τηλεφωνικές! λες και θα πει ο άλλος τι ψηφίζει την ώρα που ξέρουν ποιος ειναι! μόνο απο αυτό χωρίς καν να ειναι πληρωμένη ειναι αναξιόπιστη!και όμως πολλοί δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε αυτό!! ποιος χαζός θα πει οτι θα ψηφίσει χ.α ας πούμε; όταν το πολεμούν θεοί και δαίμονες;

Άκρως ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά -για το πώς αρχίζει να διαμορφώνεται η πολιτική πίτα- είναι τα αποτελέσματα απόρρητης τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis που ολοκληρώθηκε σήμερα κι ενώ τα γεγονότα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ποια κόμματα πέφτουν; Ποια ανεβαίνουν; Ποια είναι στο όριο να μπουν στη Βουλή;

Πόσο παίρνει ο Λαφαζάνης; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δίνει η εν λόγω δημοσκόπηση που, σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, η πρώτη εικόνα όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου δείχνει τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 30-33%
ΝΔ 20-22%
Χρυσή Αυγή 9%
Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση
Ποτάμι 5%
ΚΚΕ 5%

Το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ κινούνται στα επίπεδα του 3% και όλα θα εξαρτηθούν από τη συσπείρωση των επόμενων εβδομάδων, καθώς τώρα είναι χαμηλή. Άλλωστε όπως φαίνεται και είναι λογικό, καταγράφεται μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων δεδομένου ότι δεν έχει αρχίσει καν η προεκλογική περίοδος.

ΤΕΛΟΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που γυρίζει όλες τις συστηματικές σελίδες και γλείφτες αυτών μήπως και τους ανεβάσουν

Καλά αυτή η Χ.Α όλο στο 9%???? δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ 30-33%!! αν ειναι δυνατόν! εκτός και όντως ειναι τοσο ηλίθιος λαός! που ακομα και μετα απο ολα αυτά κολλημένος εκεί κρατάει ακομα η επιρροή (μαζική χειραγώγηση μυαλών ) απο πριν τις εκλογές!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση ! κιόλας!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου 1951) είναι Έλληνας πολιτικός και πρόεδρος της Κ.Ο. "Λαϊκή Ενότητα". Από τις 27 Ιανουαρίου 2015 έως τις 17 Ιουλίου 2015 υπηρέτησε ως Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ήταν ηγετικό στέλεχος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας και αργότερα μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος(ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ! ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ). Στο ΚΚΕ παρέμεινε μέχρι το 1991, ενώ αργότερα, το 1992, εντάχθηκε στο Συνασπισμό, ως μέλος της πολιτικής του γραμματείας.

Για να μην γίνουμε κακοί ξανά, και ξυπνήσουμε απο τον ύπνο κάποιους άπλα λέμε οτι ολα τα κομμουνιστικά και αριστερά κόμματα ειναι ένα και το αυτό και συνεργάζονται μεταξύ τους σε όλη την Ευρώπη!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications