Γνωστό ως τον άνθρωπο από τον Άρη, αυτή η ζωγραφιά ανακαλύφθηκε από τον αρχαιολόγο Guergui Chatski, στην περιοχή των σπηλαίων της Φεργκάνα στο Ουζμπεκιστάν, μαζί με πολλά άλλα έργα που αντιστοιχούν στη Νεολιθική περίοδο.

Στα βουνά: Ένα περίεργο αντικείμενο, σε μια στήλη καπνού.
Στο δάπεδο: ένας ξένος με ένα κράνος εξοπλισμένο με κεραίες, επεκτείνοντας το δεξί του χέρι, ενώ το άλλο παραμένει στο ύψος της κοιλιάς.

Επίσης, σημαντική είναι η παρουσία στον ουρανό τριών ουρανίων σωμάτων, Ήλιος, η Σελήνη και ένα άλλο που δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Σε πρώτο πλάνο, προς τα αριστερά της εικόνας, ένα άλλο παράξενο και περίεργο ον, κρατώντας ένα δίσκο, στο οποίο φαίνονται μια σειρά από αυλακώσεις στην επιφάνειά του.

Το γνωστό σχήμα UFO που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία,εδώ να πούμε οτι οι αρχαίοι άνθρωποι ζωγράφιζαν οτι έβλεπαν στο περιβάλλον τους,δεν μπορεί να πει κάποιος οτι άπλα το φαντάστηκαν!

Τέλος βλέπουμε ένα ον παρόμοιο με άνθρωπο (είτε ειναι άνθρωπος απο άλλου, η εξωγήινος) που σε κάθε περίπτωση φοράει στολή για προστασία, ίσως να μην γνωρίζει το περιβάλλον της Γης, η αν ειναι εξωγήινο ον να φοβάται οτι θα κολλήσει ιούς απο ανθρώπους!

Όπως φαίνεται καθαρά αυτή η φώτο δείχνει αρχαίους αστροναύτες που ήρθαν στην ΓΗ! Με όχημα τον ιπτάμενο δίσκο που πετάει στο διάστημα Διαστρεβλώνοντας τον χωροχρόνο!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications