Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, μια γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα, δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια, οτι έχει τραβήξει φωτο μια σαύρα σε μορφή ανθρώπου κοντά σε ένα βάλτο, τον διάσημο σε θρύλους τον άνθρωπο-ερπετό.

Την Κυριακή 2 Αυγούστου, η Σάρα, μια γυναίκα από μια πόλη που βρίσκεται στη Νότια Καρολίνα, όπως έφυγε απο μια εκκλησία είδε έναν άνδρα να τρέχει κατά μήκος των δέντρων.

Ισχυρίζεται ότι έχει τραβήξει μια εικόνα του υποτιθέμενου πλάσματος.Ορκίζομαι στο Θεό. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό!, Είπε η Σάρα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γραμμένο στο newsroom του ABC.

Η εικόνα αυτή είναι που έδωσε η μάρτυρας.Λέει ότι ήταν μόλις ένα μίλι απο τον Βάλτο, ισχυρίζεται ότι έχει ληφθεί την Κυριακή 2 του Μάη.

Μια ημέρα αργότερα, ένα άλλο βίντεο εμφανίστηκε
Δευτέρα, 3 Αύγουστο (2015) το πρωί ένας άνδρας ο οποίος ζήτησε να μεινει ανώνυμος έστειλε βίντεο αυτό που πίστευε τι είδε και αυτός μια Σαύρα-άνθρωπος. Είπε ότι είχε κάνει λήψη του βίντεο το Μάιο, ενώ ήταν σε κυνήγι, αλλά το κράτησε μυστικό μέχρι που είδε τον άνθρωπο σαύρα από το μάρτυρα Σάρα.

Είδα την ιστορία για τον άνθρωπο σαύρα και μου έδωσε το κουράγιο να στείλω ένα βίντεο που πήρα στις αρχές Μαΐου,έγραψε ο άνθρωπος. Αν και η γυναίκα μου νομίζει ότι είναι πραγματικό, μου είπε ότι όλοι θα νομίζουν ότι είμαι τρελός, γι 'αυτό το κράτησα σαν ένα μυστικό.

Εικόνα που πάρθηκε από το βίντεο δείχνει ένα ανθρωποειδές με ουρά.
Στα 20 δευτερόλεπτα του βίντεο, δείχνει πίσω από ένα δέντρο μια σκοτεινή φιγούρα που φαίνεται να έχει μια μακριά ουρά. Το βίντεο διακόπτεται όταν φαίνεται να γυρίζει προς την κάμερα.

"Αν αναρωτιέστε πιστεύω απόλυτα ότι ήταν πραγματικό,δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πράγμα που δημοσιεύτηκε, πρόσθεσε. Όταν με είδε γύρισε σε μένα."

Υπάρχει εδώ και καιρό ένας θρύλος που σχετίζεται με συγκεκριμένο Βάλτο
Η Σαύρα άνθρωπος του Βάλτου είναι ένα κρυπτικό-ανθρωποειδές ερπετό, λέγεται οτι κατοικεί σε ζώνες του βάλτους γύρω από τον Lee County στην Νότια Καρολίνα, δίπλα στους υπονόμους της πόλη, η κοντά στο βάλτο.

Η Σαύρα άνθρωπος περιγράφεται γενικά ως 2,1 m ύψος, δίποδο, ογκώδη, καλυμμένο με σκούρα μαλλιά και φολιδωτό δέρμα (παρόμοιο με αλιγάτορες) στα χέρια, τα πόδια του και το πρόσωπο. Λέγεται ότι έχει τρία δάχτυλα σε κάθε πόδι και τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι. Το πλάσμα έχει απίστευτη δύναμη, που να είναι σε θέση να σχίσει ένα αυτοκίνητο. Μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι είδαν μια ουρά, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις, η ουρά μπορεί να μην είναι ορατή.

Η πρώτη παρατήρηση συνέβη το καλοκαίρι του 1988. Γνωστή ως η παρατήρηση του Davis, από τη μαρτυρία του Davis. Ο Davis, 17 ετών τότε, σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε ένα δρόμο κοντά στον Βάλτο να αλλάξει ένα σκασμένο λάστιχο στις 2 το πρωί. Άκουσε θορύβους, γύρισε και είδε ένα θηρίο κοντά του, τρόμαξε τοσο πολύ. Ο άνθρωπος σαύρα πήδηξε στην οροφή του αυτοκινήτου, όταν ο Davis προσπάθησε να φύγει. Στη συνέχεια, σημάδια στο ουρανό και ο πλευρικός καθρέφτης είχε καταστραφεί. Έτσι ξεκίνησε ο μύθος.

Μια από τις τελευταίες υποτιθέμενες συναντήσεις με τον άνθρωπο σαύρα ήρθε απο το 2011, όταν ένα ζευγάρι ανέφερε ότι το αυτοκίνητό τους είχε διαλυθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η συνάντηση έλαβε χώρα την ίδια στιγμή που μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Τσάρλεστον, καθηγητές επιβιβάστηκαν σε ένα λεωφορείο για να εντοπίσουν το μυθικό τέρας. Υπήρχαν σημάδια δοντιών στο σασί και ίχνη σάλιου σε διάφορα μέρη.

Οι ιστορίες του με συναντήσεις με τον άνθρωπο σαύρα έχουν τεκμηριωθεί σε ένα βιβλίο κρυπτό-ζωολογίας με τίτλο:Ο άνθρωπος σαύρα. Η αληθινή ιστορία του τέρατος του Bishopville

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης έχουν λάβει αυτή την είδηση ​​ως αστεία, με την απαραίτητη γελοιοποίηση,η ακόμη ότι πρόκειται για διαφήμιση για μια μελλοντική ταινία ή τηλεοπτική σειρά.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications