Τρελό παραμύθι σε ένα τρελό κόσμο - δεν χτύπησε κανένα αεροπλάνο το Πεντάγωνο - Βίντεο που μόλις βγήκε από κάμερα ξενοδοχείου

Το τρομοκρατικό χτύπημα στις 9/11 αποδεικνύεται από 1000δες πηγές ότι ήταν στημένο από "μέσα", μια τεράστια απάτη εμπλοκής του κόσμου μας στο προσκύνημα του big brother!!!

Βέβαια και το ότι κατανοεί ο άνθρωπος πλέον την απάτη δεν σημαίνει ότι θα τιμωρηθεί και κανείς! Ούτε ότι θα μπορέσουν ποτέ οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί στο όνομα της τρομοκρατίας να ξαναγυρίσουν!!

Οι ελευθερίες σου έχουν φάει σκαμπίλι εδώ και 10 χρόνια ...εσείς συνεχίστε να ασχολείσθε με το άλλο "καρότο" την οικονομική "κρίση" ....!

Αυτά που λέγαμε οι λίγοι! οι ανεξάρτητες φωνές που πολλοί υποτιμούν, διαβάζουν έγκυρες πήγες πλύσης εγκεφάλου! τελικά όλοι για τα μπάζα!! Τόσοι ηλίθιοι μαζί μαζεμένοι σε ένα πλανήτη καταντάει σημαντικό φαινόμενο!! Η γωνιά των ηλιθίων θα πρέπει λογικά να ονομάζουν το κομμάτι του γαλαξία μας οι απέξω!!!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications