Γιουχάρισμα...του προδότη ανθιμου μέσα στην εκκλησιά!!Οργή λαού όταν είπε ότι θα ψηφίσει ναι...video

Από πιστούς της εκκλησιάς,απο ιντερνετικο φιλο του παρακάτω site που αν και πιστός γνωρίζει τα "καλά" της εκκλησιάς! ...Από το φιλικό site melissocosmos.com:

Αυτό το Blog (www.melissocosmos.com) είναι ένα βαθιά θρησκευόμενο μέσο που αγαπά την Ορθοδοξία και σέβεται απολύτως και όλες τις άλλες θρησκείες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ως πρόβατο θα ακούει τις όποιες σαχλαμάρες εκφράζει ένας ιερωμένος και θα σιωπά.

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχτηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος οπού ανακοίνωσε στους πιστούς ότι αυτός θα ψηφίσει ναι στο δημοψήφισμα λες και τον ρώτησε κανείς.

Οργή λαού κυριολεκτικά προκάλεσε το ναι του όμως, και ο κόσμος που βρίσκονταν στην Εκκλησία τον αποδοκίμασε εν χορώ. Και αμέσως τα παπαγαλάκια του συστήματος μεταδίδουν ότι μόνο ένας πιστός ήταν αυτός που φώναξε.

Η στάση του Μητροπολίτη Άνθιμου όμως δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει, αφού αν ανατρέξουμε στην ιστορία θα δούμε ότι η Εκκλησία αφόρισε τον Κολοκοτρώνη, τον Υψηλάντη, τον Σούτσο, τον Ρήγα, τον Ανδρούτσο, τον Καραϊσκάκη, δυο φορές τους Σουλιώτες όπως και μια πλειάδα ακόμη από επώνυμα και ανώνυμα παλληκάρια που περιμένουν καρτερικά κάτω από το χώμα την άρση του αφορισμού τους.

Με λίγα λόγια σε όλες τις δύσκολες στιγμές του έθνους η Εκκλησιαστικοί ηγέτες ήταν ενάντια στην λαϊκή θέληση και υπέρ των τυράννων, κι όταν ο λαός θριάμβευε μετά και εκ του ασφαλούς το έπαιζαν ήρωες και επαναστάτες. Οι μάσκες ή στην περίπτωση μας οι Μήτρες έπεσαν όμως!!!

1 τέμπλο= 2 τόνους χρυσού, μπορείτε να υπολογίσετε ολες οι εκκλησίες της χωράς πόσο χρυσό έχουν;

ΥΓ, Να σημειωθεί οτι η εκκλησία και οι δεσποτάδες είναι τυλιγμένοι μεσα στα χρυσάφια. Για οσους δεν γνωριζουν η στολη που φοραει ενας δεσποτης ειναι αυτοκρατορική στολή που φορούσαν οι Περσες αυτοκράτορες και στην συνεχεια οι βυζαντινοι. Οσοι διαβαζουν ιστορια τα ξερουν αυτα. Επίσης για να ξέρουν ολοι να πω πως μόνο το τεμπλο της ΙΕΡΑΣ ΣΚΗΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ στο Άγιο Όρος ειναι φτιαγμένη με 2 τόνους χρυσό, και πως αν η εκκλησιά διέθετε όλο το χρυσό που έχει στην κατοχή της απο τα τάματα του λάου τότε όχι μόνο θα ξεχρεώναμε αλλα δεν θα είχαμε χρέος για πολλές γενεές Ελλήνων.

Follow Share:

Post A Comment: 2

Blog

2 comments

Άλλο πίστη και άλλο εντεταλμένοι υπάλληλοι.Αν όσα περιγράφονται ,και κατά την γνώμη μου σωστά,τα γνώριζαν όλοι οι πιστοί θα είχαμε πληθώρα νέων στο επάγγελμα από το παπαδαριο.Οι περισσότεροι ούτε τζάμια στα φανάρια δεν θα ήταν ικανοί να κάνουν,ποσό μάλλον να μας κατευθηνουν

Ανώνυμοςείπε...

ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΑ

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications