Πάπας Φραγκίσκος: Το Κοράνι και η Αγία Βίβλος είναι...το ίδιο πράγμα

Σε ένα πρόσφατο πανοικουμενιστικσό ρεσιτάλ του ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας στις 3 Ιουνίου από τον κλασικό εξώστη του Βατικανού στο κοινό που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος είναι το… ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων.

Ο αρχηγός των παπικών και αρχήαιρεσιάρχης του χριστιανισμού όμως δεν αρκέστηκε σε αυτή την δήλωση. Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού.

Φυσικά υπήρξε και η οικουμενιστική στήριξη αυτών των πρωτοφανών αναφορών, πως επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της… «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων.

Να σημειωθεί ότι πρόθεση του Πάπα όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι να πυκνώσει τις επαφές του με το μουσουλμανικό ιερατείο και θα έχει σημαντική συνάντηση σε λίγους μήνες ίσως τον επόμενο Φεβρουάριο, για να διατρανώσει την θέληση του να επιτευχτεί σύγκλιση με το Ισλάμ. Χαρακτηριστικές είναι και οι πόζες του ίδιου Πάπα που φέρεται να ασπάζεται ευλαβικά το Κοράνι.

Αλλά για το Κοράνι και για την ιερότητα του ο Πάπας δεν διεκδικεί την αποκλειστικότητα. Και ο προκαθήμενος του Φαναριού έχει στο παρελθόν δωρίσει το Κοράνι χαρακτηρίζοντας το σαν ιερό βιβλίο, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και οι προκαθήμενοι των Ιεροσολύμων και της Αλεξανδρείας. Και όλα αυτά με το πονηρό και σατανικό δέλεαρ της… «αγάπης» και της «ενότητας»!

Δηλαδή της… «ενότητας» με τον «Έξω από εδώ»!ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Πηγή: www.nikosxeiladakis.gr

(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ- φυσικά ειναι το ίδιο πράγμα για αυτούς που το έχουν ψάξει!αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους! μόνο που ο Εβραίος θεός ειναι κλεμμένος! οπως ο κατακλυσμός του Νωε! ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Η ΙΑΧΩΒΑΣ! ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ!)έχουμε γράψει αυτά που λένε οι ίδιοι για τον "κάλο" θεουλη των Εβραίων, σε αλλα ποστ (στην Ελλάδα οποιος βλέπει την αλήθεια γίνεται μαύρο πρόβατο! ναζι, φασίστας! του συστήματος!)

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

vasiliaείπε...

Τέλος Πάντων, ΕΛΛΗΝΕΣ ποτέ θα ξυπνήσετε για να δείτε οτιαυτος οΚρυπτο ΕΒΡΑΙΟΙΣ Εργοδαν, ότι κανειμτο κανει διότι πειρε διαταγές απο το Ζιερατειον!Ζ, ΓΙΑΥΤΟ θα Παει έως την Ισπανια όπου το 1492 η βασιλεισα Ιζαμπέλα εδιωξε όλλους τους Εβραιους απο την ΙΣΑΝΙΑ? Και βεβαιαοΕβραιος Εργοδαν θα πάει έως στην ΙΣΠΑΝΙΑ, Ακριβώς ότι κάνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ που κυβερνούν την Ελλάδα. Στραβη είστε δεν είδατε την καταστροφή απο όλλους αυτούς, και όταν ακούω Έλληνα να λέει για τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ που κυβέρνησαν κι κυβερνούν, η είστε διανοητικως καθηστεριμενοι, η τυφλοί. Αυτοί οι ηλιθιοι ΕΒΡΑΙΟΙ που κυβερνούν την Ελλάδα, ειναι πραγματικά ηλιθιοι, ΕΑΝ δεν ηταν ποτέ δεν θα τους βάζανε να κυβερνήσουν. Σύντομα θα παραδώσουν την Ελλάδα σε ενα πιάτο, διότι αυτό θέλουν οι Ραββινοι. Εδώ οι ηλιθιοι Αμερικανοί εχουν παραδώσει την ΑΜΕΡΙΚΗ στους Σιωνιςτες ΕΒΡΑΙΟΥΣ, στους 30 εβραϊκούς ορανισμους που κυβερνούν την ΑΜΕΡΙΚΗ. Το ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ, KISS ISRAELI ASS! Kaι ετςι ειναι. Όπως έκλεψαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ Σιωνιςτες απο τον ΑΜΡΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ FIVE THOUSANDS BILLION, EXEI Μερικές μέρες , τα οποία έκρυψαν οι Κλεφτες κάτω απο την κορώνα 19. . Η απληστία τους δεν εχει όρια! Απλώς σας υπενθυμίζω αυτό που ο μεγάλος ΕΒΡΑΙΟΣ KARL MARX ειπε το 1848 : Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,! Κανείς αμφιβάλει??

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications