Η Νέα Εποχή ήδη ξεκίνησε
Η Νέα Εποχή ήδη ξεκίνησε

Αγαπητοί μας, ακούμε τις κραυγές εκείνων που αισθάνονται ότι είναι εγκαταλελειμμένοι και προσπαθούν σκληρά να βρουν ένα σκοπό στη ζωή τους. Εν μέσω της αναταραχής που συνεχίζεται, αυτοί βρίσκονται σε σύγχυση και αδυνατούν να δουν ένα μέλλον για τον εαυτό τους. Αν όμως μπορούσαν να συλλάβουν το μέγεθος όσων λαμβάνουν χώρα, ίσως να μπορούσαν να δουν τις μεγάλες αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Νέα Εποχή ξεκίνησε νωρίτερα, καθώς οι παλιές ενέργειες άρχισαν να αποσύρονται για να αντικατασταθούν από τις νέες που εισέρχονται στον κόσμο σας, πράγμα που σημαίνει ότι προς το παρόν και οι δυο επηρεάζουν τη σκέψη σας. Ωστόσο, οι νέες μορφές ενέργειας θα αντικαταστήσουν τις παλαιές και θα επιφέρουν εξελίξεις και αλλαγές, που θα δεικνύουν με σαφήνεια την πορεία της ανθρωπότητας.

Έχει γίνει αντιληπτό ότι βρίσκεστε σε σύγχυση από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, αλλά αν σταθείτε για λίγο και ρίξετε μια καλή ματιά στα πράγματα, θα δείτε ότι αλλάζουν προς το καλύτερο. Ναι, οι συγκρούσεις εξακολουθούν να λαμβάνουν χώρα και η ειρήνη στη Γη φαίνεται να απέχει μίλια μακριά, αλλά η ματαιότητα του πολέμου έχει ήδη γίνει πραγματικότητα. Άνθρωποι έρχονται στο προσκήνιο που διαθέτουν την κατανόηση με την οποία θα φέρουν ειρηνικές λύσεις και οι φωνές τους θα ακουστούν και θα ληφθούν υπόψη.

Προσπαθήστε να δείτε πέρα από τις παρούσες αναταραχές στη Γη και να γνωρίζετε ότι το μέλλον σας είναι εξασφαλισμένο. Πολλές ομάδες από τα υψηλότερα επίπεδα σας υποστηρίζουν και χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να επιφέρουν την ειρήνη. Δεν μπορούν να σας επιβάλουν τη βοήθειά τους, αλλά είναι έτοιμες να το πράξουν όταν ανταποκριθείτε με το σωστό τρόπο.

Όταν εισήλθατε για πρώτη φορά στην τελευταία Εποχή, σας δόθηκε ελεύθερη βούληση επιλογής για να μπορέσετε να μεγαλώσετε ωριμάζοντας σύμφωνα με την δική σας επιλογή προόδου. Φυσικά πάντα σας δινόταν καθοδήγηση όταν στρεφόσασταν προς τα Ανώτερα Όντα για βοήθεια, αλλά συχνά την αγνοούσατε και συνεχίζατε με το δικό σας τρόπο και, κατά συνέπεια, παίρνατε το μονοπάτι της δικής σας επιλογής.

Σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση που σας είχε δοθεί συνεχίσατε να αυξάνεστε, αλλά αντί να εργάζεστε προς την κατεύθυνση να γίνετε ένα με τον συνάνθρωπο, προτιμήσατε να προχωράτε ο καθένας μόνος του. Σας δίνονταν συνεχώς οδηγίες, αλλά στην τελική αναμέτρηση ήσασταν εσείς που αποφασίζατε την κατεύθυνση που θα ακολουθούσατε. Έτσι, καθώς κοιτάζετε πίσω στην ιστορία του Ανθρώπου κοιτάζετε τα αποτελέσματα των δικών σας επιλογών.

Σήμερα, αντιμετωπίζετε μια πολύ πιο αποδεκτή κατάσταση, καθώς οι επιρροές που σας έχουν κρατήσει σε μια εικονική κατάσταση πολέμου δεν έχουν πλέον τη δύναμη να σας κρατούν σε αυτή την κατάσταση. Ολόγυρά σας υπάρχει ένα αυξανόμενο κίνημα για ειρήνη και αλλαγή που θα γίνει τόσο ισχυρό, ώστε τίποτα δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει την πρόοδό του.

Η Νέα Εποχή έχει ξεκινήσει και όσο περισσότεροι από εσάς εστιάζεστε πάνω της, τόσο πιο γρήγορα αυτή θα έρθει σε ύπαρξη. Πολλές εξελίξεις στην τεχνολογία περιμένουν εκείνη τη στιγμή, και όταν έρθει, ένα άλμα θα σας ωθήσει μπροστά με ταχύ ρυθμό. Τότε θα βρείτε επιτέλους την ειρήνη και θα υπάρξει μια μεγάλη ενότητα όλων των ανθρώπων. Όλες οι ανάγκες σας σταδιακά θα ικανοποιούνται και - με τη βοήθειά μας - σε ρυθμό που θα σας εκπλήξει.

Έτσι, σας ζητάμε να μην επιτρέψετε στην πίστη σας να υποχωρήσει και να ξέρετε ότι το μέλλον είναι ήδη διακριτό και θα υψωθείτε πέρα από την σημερινή άσχημη κατάσταση. Το τέλος έχει ήδη αποφασιστεί και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει... και σε αντίθεση με τις προηγούμενες Εποχές, θα είναι «αίσιο τέλος». Η πλειοψηφία των σημερινών ανθρώπων θα δούνε τις αλλαγές αυτές στη ζωή τους και ήδη μερικές από αυτές συμβαίνουν τώρα.

Συνεχώς και πάντα φροντίζουμε εσάς και τη Μητέρα Γη, δεδομένου ότι εμπλέκεται επίσης σε μεγάλο βαθμό στις αλλαγές που τελικά θα δουν να αναδύεται μια νέα Γη. Αυτές οι αλλαγές, φυσικά, δεν θα συμβούν εν μία νυκτί, αλλά είναι καλό να γνωρίζετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον για να προετοιμάζεστε.

Η Γη είναι το μέρος όπου σημειώσατε τη μεγαλύτερη πρόοδο σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Αναφέροντας αυτό, σας θυμίζω ότι έχετε ζήσει πολλές ζωές με κάθε είδους διαφορετικές συνθήκες, και λαμβάνετε βοήθεια από τους Οδηγούς σας ώστε να επιλέγετε εκείνες που έχουν το μεγαλύτερο όφελος για εσάς.

Τώρα αντλείτε τα οφέλη από αυτές τις εμπειρίες και πολλοί από εσάς έχουν προχωρήσει σε σημείο που δεν χρειάζεται πλέον να ενσαρκώνονται ξανά στις χαμηλότερες δονήσεις. Κανείς δεν μπορεί να επιλέξει ποιος είναι έτοιμος να αναχωρήσει… αυτό γίνεται με αυτόματη επιλογή που βασίζεται στο επίπεδο που έχει φθάσει. Να χαίρεστε και να έχετε χαρούμενη διάθεση καθώς το μακρύ ταξίδι σας έχει σχεδόν τελειώσει και να κρατιέστε σταθερά στο Φως.

Ολόκληρο το Σύμπαν περιμένει την Ανθρώπινη Φυλή να προχωρήσει, και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή στην εξέλιξή σας από όσο, πιθανώς, μπορείτε να εκτιμήσετε. Θα υπάρξει πολλή χαρά μετά την Ανάληψή σας και πολλοί από τους παλιούς φίλους και συνεργάτες των προηγούμενων ενσαρκώσεών σας θα συμμετάσχουν στους εορτασμούς.

Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που παρακολουθούμε στενά τις περιπέτειές σας θα είμαστε επιτέλους σε θέση να εμφανιστούμε μπροστά σας και να συναντηθούμε μαζί σας στη Γη. Έχουμε πολλά να κάνουμε στο εγγύς μέλλον και θα συμβάλλουμε στην επιτάχυνση της άφιξής σας στις υψηλότερες διαστάσεις βοηθώντας σας στην εγκατάστασή σας εκεί. Αυτές είναι συναρπαστικές στιγμές, ανεξάρτητα από το τι λαμβάνει χώρα στη Γη, καθώς η Νέα Εποχή αναδύεται πιο γρήγορα από ποτέ.

Αυτό που παρουσιάζεται μπροστά σας σε αυτά τα τελευταία στάδια της παλαιάς Εποχής, είναι οι ακρότητες εκείνων που ακόμα δεν μπορούν να απελευθερώσουν τις πεποιθήσεις που τους κρατούν πίσω. Ωστόσο, η απάντηση είναι να αναγνωρίσετε και να αποδεχτείτε ότι όλες οι ψυχές είναι Ένα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις όλα όσα κάνετε στους άλλους είναι σαν να το κάνετε στον εαυτό σας, γιατί δεν μπορείτε να διαχωριστείτε από οτιδήποτε συμβαίνει. Η "Ενότητα" είναι ολοκληρωτική και εσείς Συλλογικά καθορίζετε την πορεία που παίρνει η ανθρωπότητα. Η μόνη εξαίρεση είναι όταν δυνάμεις μεγαλύτερες από εκείνες στη Γη αποφασίσουν να παρέμβουν και να αποφασίσουν το μέλλον σας.

Αυτό συμβαίνει συχνά στο τέλος ενός κύκλου, όταν ο κύκλος κλείνει. Ωστόσο, δεν αντιτίθεται στην ελεύθερη βούλησή σας, την οποία ασκείτε συνεχώς. Φυσικά υπάρχουν πάντα επιρροές που θα σας προσελκύσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επιτρέποντάς σας να έχετε ελευθερία επιλογής. Ως άτομο κάνετε την προσωπική σας επιλογή για την πορεία που παίρνετε, αλλά υπάρχουν ορισμένες διατάξεις που ισχύουν ανάλογα με τον απώτερο στόχο σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνω ότι περισσότερες ψυχές αρχίζουν να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και το Φως συνεχώς επεκτείνεται. Υπάρχει ένας σαφής διαχωρισμός που λαμβάνει χώρα καθώς εκείνοι που έχουν επιλέξει το μονοπάτι του Φωτός απομακρύνονται από το σκοτάδι. Είναι αναπόφευκτο ότι θα προχωρήσουν μπροστά και τελικά θα πάρουν τη θέση τους στις υψηλότερες δονήσεις.

ΠΗΓΗ: SaLuSa μέσω του Mike Quinsey ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αγγελική Νατσούλη

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications