πρώτο θέμα ! του καλοπληρωμένου Θέμου! οσο το διαβάζουν τα πρόβατα θα μείνουν πρόβατα!(σε πληρώνει καλά το σύστημα ρε για να έχεις δις!) Απίστευτες ύβρεις Σφακιανάκη για Μελίνα Μερκούρη

«Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας, λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα... η θεά του κ@λου... Έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας γερανούς σκουριασμένους από το 1992 και παραπήγματα οι ξεδιάντροποι! Μιλάμε τώρα για ελεεινή φυλή, που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά», είπε ο τραγουδιστής κάνοντας κήρυγμα από την πίστα.

Λίγο νωρίτερα, ο Νότης είχε αναφερθεί και στην πρόσφατη επίσκεψη του Ρέμου και του Παντελίδη στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται, χωρίς να παραλείψει να τους περάσει γενεές δεκατέσσερις: «είχαν έρθει τις προάλλες δύο τραγουδιστές και ξέρετε όλους τους τραγουδιστές τους ονομάζουν καλλιτέχνες, κατά λάθος, όμως, γιατί καλλιτέχνης δεν είναι ο τραγουδιστής.

Υπάρχει και τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει και κομμάτι της πλάκας. Τώρα τα ίσα και όμοια όλοι μαζί στο ίδιο καφενείο... δεν είμαστε ίσα και όμοια. Τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα και να μην τους επιτρέπουμε να μας πλησιάζουν».

«Γι' αυτό το λόγο συμπεριφέρθηκα τις προάλλες όπως συμπεριφέρθηκα, απλά χαιρέτησα και αρκετό ήταν, χαιρέτησα τον Αντώνη τον Ρέμο και αρκετό ήταν, γιατί τους ανθρώπους που από την μια μέρα στην άλλη δεν καβαλάνε καλάμι αλλά καβαλάνε μια μπαμπού κατασκευή που αποτελείται από 4 - 5 μεγάλα χοντρά μπαμπού και την βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους και παίρνουν φόρα και μας γ@μ@νε όλους θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε, να μην το επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτό.

Αν εκεί συμπεριφέρονται μ' αυτό τον τρόπο και ας πούμε ότι εδώ είναι το σπίτι μου... θα μου πεις γιατί κάθεσαι και σχολιάζεις, ε... να περάσει και η ώρα δεν μπορώ να τραγουδάω και συνέχεια, τζουκ μποξ είμαι; Στο σπίτι το δικό μας άνθη, στο σπίτι των άλλων πετάνε και καρέκλες και ότι γουστάρουν, ε... λοιπόν έχουμε μια κάποια διαφορά», κατέληξε ο τραγουδιστής, «στολίζοντας» δεόντως τον Παντελίδη.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νότης!

ΠΕΛΩΡΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

ΣΧΟΛΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ! (uoi97h908/05/201518:15 ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ.)!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ !!! ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΜΙΚΗ ΘΕΩΔΩΡΑΚΗ! ΕΤΣΙ? Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης..Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ/ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΓΛΥΦΤΕΣ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΙ ΓΥΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑΖΙ Χ.Α ΚΤΛ! 9 Μαΐου 2015: Εβδομήντα χρόνια από την νίκη των λαών ενάντια στον ναζισμό!

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΑΛΙΝ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΚ!ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΗΣΤΟΡΙΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ/ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ? ΣΟΚ!!!! Όποιος ειναι εθνικιστής και Αντικομμουνιστής ειναι ναζι. ποιοι αιματοκύλησαν την Ευρώπη!!

Χίτλερ το πρώτο θύμα της νέας τάξης!! δυνάμεις της Γαλλίας και του Βελγίου εισέβαλαν στην Γερμανία οι Γερμανοί δεν πλήρωναν τα διεθνή τους χρέη!(ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΑ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! ΨΙΛΆ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ! ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!)

Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές, θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.

ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1943-50, ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ!) ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ!(ΓΥΦΤΑΡΙΑ ΜΕ ΔΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ !)ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΊΘΙΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ? ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ! ΡΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ! ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΑΦΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!) ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ? ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ??

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! ΑΣΑΝ, ΣΑΝΤΑΜ ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥΤΙΝ, ΤΣΕ, ΚΤΛ ΚΤΛ!ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΈΝΕΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ-ΤΣΑΒΕΣ! (ΚΙΝΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΊΔΡΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΒΡΑΙΟΙ! όσο το διαβάζουν τα πρόβατα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα μείνουν πρόβατα!(σε πληρώνει καλά το σύστημα ρε για να έχεις δις?????))ΜΑΣΟΝΟΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΏΝΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ:ΟΙ ΗΠΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ----- ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝΕ??????
http://ellas2012.blogspot.com/2015/05/21.html

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications