Σας δουλεύουν κανονικά! Καμία Ρωσία και καμία Κίνα δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση για μια Ελλάδα!
Σας δουλεύουν κανονικά! Καμία Ρωσία και καμία Κίνα δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση για μια Ελλάδα!
Όλα made in usa! αυτοί που φτιάχνουν τέτοιες φώτο με το Παΐσιο να κάτσουν να περιμένουν την σωτηρία του θεού με ένα σταυρό στο χέρι! ετσι πήγε και ο Παΐσιος να μονάσει και ο κάλος και αγαθός θεός του έστειλε καρκίνο!

Στο τηλεοπτικό κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ο Ντίνος Μορφακίδης Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης (ΝΟΔΕ) Ροδόπης της ΝΔ μετά από το πέμπτο λεπτό λέει ο Τσίπρας, κυβέρνηση, Ελλάδα «να μην προσδοκά πράγματα από την ρωσική πλευρά διότι ακούγεται ότι θα προστρέξει στην Κίνα στη Ρωσία για βοήθεια κλπ κλπ. Καμμία Ρωσία και καμμία Κίνα δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση για μια Ελλάδα».

Ξέρει κάτι ο κομματάρχης της ΝΔ (μέσα από το νομό που είναι η καρδιά του τουρκικού προξενείου), σχετικά με την πραγματική στάση της Ρωσίας ή τραβάει το χαλί για να μην εξοντωθούν οι συμμορίες που εξυπηρετεί ο ίδιος;

Πάντως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, Τζήμερος και ΣΙΑ αυτό προωθούν για χρόνια,η Ελλαδίτσα είναι τίποτα για τη Ρωσία

Ο Μορφακίδης (που «εκλέχθηκε» χωρίς αντίπαλο) απλώς το είπε χωρίς δημοσιοσχετίστικο περιτύλιγμα. Θα του απαντήσει κάποιος; και απο που και ως που, όταν η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ; Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΙΝΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ!

Απευθείας ανάθεση στις ΗΠΑ 500 εκ. δολ. με υπογραφές Τσίπρα – Καμμένου!!αρκεί που παίζουν θέατρο οτι θα πάμε με την Ρωσία!!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Πώς κολλάς την επικεφαλίδα του άρθρου με την επισυναπτόμενη φωτό + σχόλιο για Παΐσιο ;;

ολα ειναι σχετικά!! Παΐσιος ένας που πήγε σε μοναστήρι και πέθανε και η εκκλησιά τον έκανε ίνδαλμα , έβγαζαν ψευδοπροφητείες δηθεν οτι είχε γράψει να κρατούν την μάζα σε καταστολή! και θα τους σώσει πότε το ξανθό γένος (αν και ειναι στο ΝΑΤΟ) πότε η πανάγια!
απο το 90 έως κάθε χρόνο έρχεται πόλεμος με τουρκιά ! στρατηγική με δηθεν προφητείες
ετσι περίμεναν και στην Σμύρνη ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ!

τέλος ας ρωτήσει κάποιος ποσά δίνει η Ελλάδα για αυτά τα ελικόπτερα στην Αμερική κάθε χρόνο δηθεν για συντήρηση! θα μεινει με το στόμα ανοιχτό!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications