Έντονη δραστηριότητα UFO στον ουρανό της Μελβούρνης (Βίντεο+Φωτογραφίες).

Καταγράφηκε έντονη δραστηριότητα UFO κατά τη διάρκεια της εκπομπής των ακτίνων λέιζερ στον ουρανό της Μελβούρνης - Αυστραλία

Ο ερευνητής UFO έχει καταγράψει πάνω από την Μελβούρνη (Αυστραλία), μερικά αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία ήταν αόρατα με γυμνό μάτι, αλλά ορατά μόνο μέσω οπτικών υπερύθρων. Ο ερευνητής Χρησιμοποίησε μια συσκευή για τη νυχτερινή όραση p8079hp και ακτίνες λέιζερ οι οποίες ήταν στραμμένες προς τον ουρανό.

Οι ακτίνες λέιζερ, φαίνεται να έχουν προσελκύσει όχι μόνο τα έντομα, αλλά και κάποιες μυστηριώδεις σφαίρες, όπου είναι ορατές στο τέλος του βίντεο.

μυστηριώδεις σφαίρες

Η ιστοσελίδα Psychicinvestigators.net δημοσίευσε μια εις βάθος του άρθρου σχετικά με το φαινόμενο αυτό με την προϋπόθεση ότι: Φαίνεται να υπάρχει συνειδητό μυαλό πίσω από την εμφάνιση αυτών των σφαιρών. Εξετάζοντας πιο προσεκτικά κατά καιρούς φαίνονται να μεταμορφώνονται σε περίεργα σχήματα.

Ο ερευνητής UFO Massimo Fratini, σε σεμινάρια του, συχνά μιλά για την παρουσία του ORBS Συνείδησης, Πεδία του Φωτός και τις εκδηλώσεις της ενέργειας πολυδιάστατων σφαιρικών αντικειμένων, τα οποία συμβαίνουν μετά από μια "ιδιομορφία" ή "Stargate". Επίσης, σύμφωνα με τον Massimo Fratini τέτοιες ανωμαλίες μπορεί να συμβαίνουν σε οποιοδήποτε μέρος, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη Γη, ακόμη και στους ωκεανούς.

Μερικά από αυτά τα αντικείμενα, φαίνεται να αλληλεπιδρούν με τηλεπαθητικό επίπεδο, αλληλεπιδρώντας με τους ήχους, τη μουσική, τα φώτα λέιζερ και τους φάρους. Υπάρχουν ερευνητές που έχουν βιώσει αυτά τα γεγονότα και όλα έχουν τεκμηριωθεί μέσω υπέρυθρων κάμερων, δεδομένου ότι δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications