Top Secret: Το μυστήριο του διαστημικού προγράμματος Solar Warden!!

Top Secret: Το μυστήριο του διαστημικού προγράμματος Solar Warden!!
Οι υποστηρικτές σε απόρρητες πληροφορίες των ΑΤΙΑ, συνεχίζουν να μιλούν για την ύπαρξη ενός στόλου ή περισσότερων επίγειων διαστημόπλοιων που είναι υπεύθυνα για την παρακολούθηση του ηλιακού συστήματος, και ακόμη και να υπερασπιστούν το ηλιακό μας σύστημα σε περίπτωση εξωγήινης επίθεσης.

Αν υπάρχει, η Solar Warden θα έπρεπε να έχει μια πολύ πιο προηγμένη τεχνολογία από εκείνη που χρησιμοποιείται σήμερα από τον στρατό στο πεδίο της μάχης. Σύμφωνα με κάποια κερδοσκοπία, θα μπορούσε να είναι μία τεχνολογία σαν την αντίστροφη μηχανική των εξωγήινων που είναι υπεύθυνη για την ταχεία ανάπτυξη αυτών των τύπων των συστημάτων.

ηλιακή αρχιφύλακας
Ο αστροναύτης Edgar Mitchell, ο έκτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι στο φεγγάρι, είναι ίσως ένας από τα πιο υψηλά προφίλ, ο οποίος έχει υποστηρίξει ανοιχτά την διατριβή σχετικά για την ύπαρξη των εξωγήινων που επισκέπτονται τη Γη. Αντιμετώπισε την ομιλία του σε διάφορες συνεντεύξεις: δήλωσε ότι οι εξωγήινοι πολιτισμοί βρίσκονται έξω από το ηλιακό μας σύστημα, όπου έχουν επισκεφθεί τη Γη, και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ίσως θα μπορούσε να έχει στην κατοχή της την τεχνολογία της αντίστροφης εξωγήινης μηχανικής.

"Υποψιάζομαι ότι κατά τα τελευταία 60 χρόνια μπορεί να έχει αναπτυχθεί ένα είδος αντίστροφης εξωγήινης μηχανικής, που οδήγησε στη δημιουργία περίπου αυτού του τύπου των εξοπλισμών», είπε σε μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο Kerrang Ο Δρ. Μίτσελ, στις 23 Ιουλίου 2008.

ηλιακή warden1
Το 2001 ο διάσημος χάκερ Gary McKinnon είχε χρησιμοποιήσει μια σειρά από ευφυείς τεχνικές, ο οποίος παραβίασε πολλούς κυβερνητικούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων σε εκείνα της NASA και του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε μια συνέντευξη του 2006, δήλωσε ότι ο πρωταρχικός στόχος του ήταν να βρει κρυμμένα στοιχεία για την ύπαρξη της ελεύθερης ενέργειας ή μηδέν.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη με το Project Camelot, το 2006, ένα άλλο έγγραφο αναφέρεται για έναν «στόλο στο στόλο». Ο McKinnon δεν ήταν σε θέση να συγκρίνει τα ονόματα με κανένα πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ, και θεωρούνταν ότι ανήκουν σε μια μυστική «Space Marine».
διαστημόπλοιο

Ο McKinnon είπε για το Πρότζεκτ Κάμελοτ: «Αν κοιτάξετε την παραγωγή της Darpa (Οργανισμός Advanced Research Projects για την Υπεράσπιση των Ηνωμένων Πολιτειών), τα τελευταία χρόνια, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την κυριαρχία του στο διάστημα, και είναι το τελευταίο σύνορο. Ως εκ τούτου, νομίζω ότι είναι φυσικό να θέλουν να αναπτύξουν μυστική τεχνολογία, για να ταξιδεύουν στο διάστημα, αλλά νομίζω, ότι ίσως θα ήταν πιθανό να χρησιμοποιούν την τεχνολογία της αντίστροφης μηχανικής του ΕΤ (εξωγήινα). "

Λίγους μήνες αργότερα, το Μάρτιο του 2002, οι αρχές πήγανε στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπέβαλαν κατηγορίες εναντίον του λόγο σοβαρού hacking, με τη δυνατότητα, να εκτίσει ποινή 70 ετών και να πληρώσει πρόστιμο ύψους περίπου 1 εκατομμύριο και € 800.000. Ωστόσο, χρόνια μετά την ανακάλυψη του, η αίτηση εκδόσεως της κυβέρνησης των ΗΠΑ ανασταλεί έως ότου έχει πέσει. Στο Πρότζεκτ Κάμελοτ έχει προταθεί ότι ο McKinnon είχε έναν άσο στην τρύπα - και οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων του - έχουν χρησιμοποιηθεί ως μοχλός κατά της έκδοσής του. Ο McKinnon δεν απαλλάσσει καμία δήλωση σχετικά με αυτό.
αρχιφύλακας ηλιακός χώρος στόλου

Ο όρος «Solar Warden» αναφέρεται γενικά στο σούπερ μυστικό διαστημικό στόλο. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα ποια είναι η ονομασία της, και αν υπάρχει αληθινά. Εάν ένα τέτοιο πρόγραμμα υπήρχε, θα απαιτούσε ένα τεράστιο κεφάλαιο για την κατασκευή των στόλων της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, το περασμένο έτος, ο μαύρος αμερικανικός προϋπολογισμός για τα μυστικά προγράμματα στα οποία συμμετέχουν δεκάδες οργανισμοί, ήταν περίπου € 48 δισεκατομμύρια. Το 2011, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δαπανήσει περίπου € 631 δισεκατομμύρια περισσότερο για την εθνική άμυνα και την εσωτερική ασφάλεια. Προφανώς, ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ωστόσο, εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να δημιουργήσει ένα διαστημικό στόλο με εξωτική τεχνολογία, τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, ειδικά σε περισσότερες από μία χώρα.

Αυτή τη στιγμή όλοι οι διάφοροι τομείς των ενόπλων δυνάμεων της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν το δικό τους χώρο καταδρομέων, όπως το Air Force Space Command and Space του Ναυτικού και του Ναυτικού Πολέμου Συστημάτων Διοίκησης του (SPAWAR). Τα τμήματα αυτά έχουν δημόσιο sites και συμβάλουν στο συντονισμό των στρατιωτικών δυνάμεων της γης, του αέρα, και στη θάλασσα. Δεν είναι σαφές κατά πόσον αυτά τα τμήματα συνδέονται με το λεγόμενο σχέδιο Solar Warden, ή αν το φερόμενο έργο είναι ανεξάρτητο, με δικό του μυστικό τμήμα.

*Το παρόν άρθρο δεν το υιοθετούμε εδώ,γιαυτό και ετικέτα θεωρίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications