Αυτός ο τύπος βγάζει 240.000 ευρώ τον χρόνο κάνοντας τον Γαλυφιανάκη

Αυτός ο τύπος βγάζει 240.000 ευρώ τον χρόνο κάνοντας τον Γαλυφιανάκη
Ο Thaddeus Kalinoski είναι ένας καθόλα συνηθισμένος άνθρωπος και σίγουρα όχι, ένας σταρ του Hollywood, όπως ο πρωταγωνιστής του Hangover, Ζακ Γαλυφιανάκης.Κι όμως, έχει καταφέρει, χωρίς κόπο - αλλά με τρόπο, να βγάζει 240.000 ευρώ τον χρόνο, προσποιούμενος πως είναι ο διάσημος ηθοποιός.Κι αυτό, γιατί απλά, όταν τον εγκατέλειψε η γυναίκα του, αφέθηκε τελείως και δεν πρόσεχε τον εαυτό του και την εμφάνισή του. Και προφανώς, ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανε ποτέ!

Ο Kalinoski εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια και είχε μία ήσυχη ζωή και καθημερινότητα. Μέχρι το διαζύγιο. Άντε και λίγο μετά. Μέρες μετά την εγκατάλειψη της συζυγικής εστίας, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη του μπάνιου, ανακαλύπτοντας πως είχε γίνει ένας... Ζακ Γαλυφιανάκης. Από την κακή διατροφή και το ποτό είχε πάρει κιλά, ενώ έχοντας μείνει πολλές μέρες αξύριστος και ακούρευτος, είχε πετύχει το χαρακτηριστικό look του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού.

Τώρα, πηγαίνει σε πάρτι σχεδόν κάθε βράδυ, αφού προσλαμβάνεται για κάτι περισσότερο από 1.000 ευρώ, για να αντικαθιστά τον Γαλυφιανάκη.

Για να είναι απόλυτα πειστικός δε, έχει ένα ομοίωμα μωρού και την πρωταγωνίστρια - μαϊμού των ταινιών. Ζει στο Λας Βέγκας και υποδύεται τον Γαλυφιανάκη σε μία full time δουλειά.

"Το να γίνω ο Alan, άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Τώρα, ζω στο Λας Βέγκας, είμαι συνέχεια σε πάρτι κι όλα αυτά, γιατί μοιάζω στον τύπο από την ταινία", είπε στην Dailymail.

"Ακόμα χρειάζεται να τσιμπάω τον εαυτό μου, για να σιγουρευτώ, ότι το ζω όλο αυτό. Κάθε μέρα ζω στα άκρα, όπως συνέβη στην ταινία και μερικές από τις στιγμές που ζω, είναι τόσο τρελές, όσο αυτά που είδατε στην ταινία".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications