Οι Γερμανοί ξανά έρχονται! κομμουνιστές στα κρεβατάκια σας!!... σπάνιες φωτογραφίες της άριας φίλης του δεύτερου παγκόσμιου πόλεμου!
Οι Γερμανοί ξανά έρχονται! σπάνιες φωτογραφίες της άριας φίλης του δεύτερου παγκόσμιο πόλεμου!

Σε αυτό το κόσμο οι νικητές γράφουν την ιστορία!και την έγραψαν οπως ήθελαν!

Δεν έγινε πότε μια ταινία για να δείξει την άλλη πλευρά, απο βιβλία έως βίντεο-παιχνίδια οι κακοί ήταν πάντα οι Γερμανοί! μα για να έχεις άποψη πρέπει να έχεις και τις 2 πλευρές σωστά;
στο δικαστήριο γιατι πάνε μάρτυρες υπεράσπισης;

Αφού εδώ έχουμε καταρρίψει αρκετά δεδομένα στην μάζα τελικά καταρρίψαμε και αυτό!αντικειμενικά με αποδείξεις!
Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο! είστε σίγουροι οτι ξέρετε ιστορία;,σε αυτό το ποστ υπάρχουν όλες οι αποδείξεις που δείχνουν την απατη του αιώνα!

Άνδρες SS στα Βαλκάνια το 1943
Άνδρες SS στα Βαλκάνια το 1943. ένας ανάβει ένα τσιγάρο, στον ώμο του κρέμεται MP-28 9 χιλιοστών, πόσο μπροστά ήταν τότε!! παραλλαγές με καμουφλάζ όταν οι Αμερικάνοι έφτιαξαν μετα απο 20 χρονιά(?)

 άνδρες από το SS-Bataillon επισκευάζουν ένα κατεστραμμένο καλώδιο τηλεφώνου...
άνδρες από το SS-Bataillon επισκευάζουν ένα κατεστραμμένο καλώδιο τηλεφώνου...

Trooper, από την 8η Μεραρχία Ιππικού των Waffen SS "Florian Geyer" άλογα κατά τη διάρκεια των τοπικών ασκήσεων για να αντιμετωπίσουν τους αντάρτες στο έδαφος της ΕΣΣΔ

Γερμανικό μαχητικό Fw-190A4 από την ομάδα 1 μοίρας JG54 «Grun Hertz»
Γερμανικό μαχητικό Fw-190A4 από την ομάδα 1 μοίρας JG54 «Grun Hertz» (Πράσινη Καρδιά) στο αεροδρόμιο της πόλης Krasnogvardeisk (σήμερα Γκάτσινα, περιοχή του Λένινγκραντ). Σε πρώτο πλάνο ο μαχητής λοχίας Feldwebel Peter Bremer, κέρδισε 38 νίκες, 36 εκ των οποίων στο Ανατολικό Μέτωπο.

Μεραρχίας Πάντσερ στη μάχη του Λένινγκραντ : 09/09/1941 οι κανονιέρηδες από το 4ο τμήμα των SS
Μεραρχίας Πάντσερ στη μάχη του Λένινγκραντ : 09/09/1941 οι κανονιέρηδες από το 4ο τμήμα των SS

στρατιώτες των Waffen SS σε πορεία σε βουνό,  τι να λέμε; ούτε οι Αμερικάνοι δεν ήταν ετσι στο Βιετνάμ!
στρατιώτες των Waffen SS σε πορεία σε βουνό, τι να λέμε; ούτε οι Αμερικάνοι δεν ήταν ετσι στο Βιετνάμ!

Αυτό για τους λίγους, Γερμανοί ήταν πολύ κοντά στην επίλυση του μυστηρίου, άρια φυλή UFOs & Ανταρκτική,,και φυσικά μη κομμουνιστές,( δεν ειναι αυτά για σας! ψηλά γράμματα! τι πίνεις κτλ κτλ! ξέρετε να πείτε και τίποτα άλλο;μην κουράστε και τον εγκέφαλο σας δεν ειναι για πολλά!πείτε ένα βλακείες και καθαρίσατε!) αυτοί για 50 ευρώ πουλάνε και την μάνα τους! οι ισλαμιστές δεν έχουν καμιά διάφορα απο αυτούς! νοημοσύνη κάτω απο το μηδέν,εκτός των ηγετικών στελεχών!δεν μπορείς να συζητήσεις μεδαυτους πότε βάση λογικής, όλοι τα ίδια λένε, και κάνουν σαν τους έχεις σκοτώσει την μάνα αν ακούσουν κατι διαφορετικό απο αυτό που του φύτεψαν στον εγκέφαλο, εκεί που τους μαζεύουν κάθε τοσο και τα ποτίζουν, για την στρατολόγηση! και ήταν ο αληθινός εχθρός του Έθνους, και προστάτες των αφεντικών τους ακομα και και σήμερα!..

ΜΕΡΟΣ ΠΡΏΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications