Η Orbiter αποστολή στον Άρη είναι η πρώτη αποστολή για την εξερεύνηση του Άρη από τον Ινδικό Οργανισμό Διαστημικής Έρευνας (ISRO), και της ινδικής διαστημικής υπηρεσίας.Η αποστολή έχει σχεδιαστεί για να αναπτυχθούν τεχνολογίες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, τη διαχείριση και τον έλεγχο σε μια διαπλανητική αποστολή.
Η αποστολή του Mars Orbiter ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου, 2013 από το Διαστημικό Κέντρο Satish Dhawan στη Sriharikota, στο ινδικό κρατίδιο του Αντρα Πραντές, επί του σκάφους Polar Satellite Launch Vehicle του μεταφορέα (PSLV), που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τον Άρη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, με την επιτυχή ολοκλήρωση της μακράν φάσης της μεταφοράς από τη Γη στον κόκκινο πλανήτη.
Το μεγάλο σύννεφο μανιτάρι στον Άρη.
Οι εκπληκτικές εικόνες στάλθηκαν από το Orbiter, και έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας (ISRO). Σύμφωνα με τους ινδικούς εμπειρογνώμονες από τις πολλές ανωμαλίες στον Άρη, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ένα τεράστιο μανιτάρι σύννεφο, σε έναν κρατήρα κοντά στον πυθμένα του γίγαντα Grand Canyon που ονομάζεται Κοιλάδα του Μάρινερ.
Αλλά πραγματικά τι είναι; Μια έκρηξη στην επιφάνεια του Άρη η ίσως ένα μοντάζ φωτογραφιών της ΝΑΣΑ;
Σύμφωνα με ορισμένους θεωρητικούς συνωμοσίας, η αποστολή Orbiter ήταν σε θέση να «συλλάβει» μια μεγάλη πυρηνική έκρηξη στον Άρη, στις 19 Οκτώβρη του 2014, ώστε να συμπέσει με την προσέγγιση του κομήτη C / 2013 A1 (Siding Spring), η οποία έκανε μόλις τη συνάντησή του με το κόκκινο πλανήτη.
Όμως, σύμφωνα με τους θεωρητικούς της συνωμοσίας, η NASA προφανώς γνώριζε εκ των προτέρων ότι μια μεγάλη έκρηξη είχε συμβεί στον Άρη εκείνη την ημέρα. Στη συνέχεια έκοψαν τη ζωντανή μετάδοση με την συγκεκριμένη πρόθεση να αποκρύψουν το γεγονός. Ωστόσο, το βίντεο του Δρ Hemmerich δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 19 Οκτωβρίου, και έχει γίνει η απόδειξη της έκρηξης.
Ωστόσο, οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι αυτό που έμοιαζε με το φλας μιας μεγάλης έκρηξης στο σύντομο βίντεο του Δρ Hemmerich ήταν πραγματικά υπερέκθεση. Αλλά αυτό που κανείς δεν περίμενε, ήταν ότι ο ινδικός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας (ISRO) έχει δημοσιεύσει εικόνες που δείχνουν την παρουσία ενός σύννεφου μανιταριού στον Άρη, την στιγμή που ο Δρ Hemmerich κατέγραψε τη μεγάλη έκρηξη.
Ορισμένοι ειδικοί έχουν αποκλείσει τα πιθανά αίτια της παρουσίας του μύκητα, που δικαιολογεί τα πάντα ως μια αμμοθύελλα ή μια έκρηξη μεθανίου στην επιφάνεια του Άρη. Οι ερευνητές του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας (ISRO) έκριναν ότι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί σε μια έκρηξη που οφείλεται σε μεθάνιο, δεδομένου ότι πρόσφατα το Curiosity Rover της NASA, βρήκε μικρές τρύπες μεθανίου υπόγεια.
Και, βέβαια, αυτή η νέα ανακάλυψη έχει αποφανθεί υπέρ της θεωρίας του Δρ John Βρανδεμβούργου, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι ευθύνονται για την έκρηξη. Αυτή η αμφιλεγόμενη θεωρία δημοσιεύθηκε στο βιβλίο του Δρ Βρανδεμβούργου με τίτλο " Θάνατος στον Άρη: η ανακάλυψη μιας παγκόσμιας πυρηνικής σφαγής » , εξασφαλίζοντας ότι η υψηλή συγκέντρωση της "Xenon-129" στην ατμόσφαιρα του Άρη, με περισσότερο ουράνιο και θόριο έδωσε αποτελέσματα από δύο πυρηνικές εκρήξεις, που δημιουργήθηκαν αφύσικα στο έδαφος του Άρη.
Ωστόσο, άλλοι ειδικοί δεν είναι εξ ολοκλήρου σε συμφωνία με τη θεωρία του Δρ Βρανδεμβούργου. Το Orbiter επιβεβαιώνει ότι η μεγάλη έκρηξη είναι το αποτέλεσμα ενός φοβερού αντίκτυπου στον Άρη, που προκλήθηκε από ένα θραύσμα του κομήτη Siding Spring. Παρά το γεγονός ότι η τελευταία θεωρία θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, το ερώτημα είναι γιατί τελικά η NASA προσπαθεί να κρύψει την έκρηξη;
Η πιο πιθανή αιτία είναι ότι η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ έχει προσπαθήσει να καλύψει την τεράστια έκρηξη στον Άρη για να αποκρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία της παρουσίας των εξωγήινων όντων στον Άρη . Αλλά, όπως πάντα, υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις: Η περίφημη μεγάλη έκρηξη στην επιφάνεια του Άρη είναι το αποτέλεσμα της επίδρασης ενός κομήτη;
Γιατί ο ινδικός Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας (ISRO) έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και η NASA δεν το έκανε; Η NASA προσπαθεί να κρύψει την αιτία της έκρηξης, από έναν πόλεμο στον Άρη;
0 comments
Δημοσίευση σχολίου