ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ SPETSNAZ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!
ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ SPETSNAZ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!

Ο Πούτιν Στέλνει Ειδικές Δυνάμεις για να προστατεύσουν τη ζωή του Έλληνα Πρωθυπουργού «με κάθε κόστος» Δικαιώνεται το Άρθρο του Σπυρου Πριφτη για τον Διάλογο Τσίπρα-Πούτιν!

Μεγάλη αίσθηση στο Πανελλήνιο δημιούργησε το Άρθρο του Σπυρου Πριφτη με τίτλο :ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Διάλογος Τσίπρα-Πούτιν! Η Αποκάλυψη Πούτιν, που άφησε άφωνο τον Τσίπρα! Πάμε για ΠΟΛΕΜΟ;

((((Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!!ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!το παρόν άρθρο μπαίνει με κάθε επιφύλαξη διότι προέρχεται απο το αναξιόπιστο volcanotimes.com ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΕΦΆΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!!προφανώς αρέσει στους 'Ελληνες το δούλεμα γενικό απο όλους! καθώς έχει μια αγάπη σε τέτοιου είδους σελίδες που ειναι και άθλιες απο κάθε άποψη!!)))

Φυσικά υπάρχουν και παρά πολλά αρνητικά σχόλια,ως προς την γνησιότητα του διάλογου Τσιπρα-Πουτιν, και το πως ειναι δυνατόν ο Σ.Πριφτης, να γνωρίζει και να γράφει με λεπτομέρειες για την συνομιλία!

Σαν Ελληνες που είμαστε,δεν διακρινομαστε στο να κάνουμε υπομονή, και διαβάζοντας αυτό το Αρθρο, Άρχισαν την επίθεση «Τι Παραμύθι και Μουφα Άρθρο ειναι ΑΥΤΟ!» Και φυσικά να σχολιάζουμε-ζετε υβριστικά!

Ο Διάλογος της Τηλεφωνικής επαφής Πουτιν-Τσιπρα, και τι έχει υποθει, έχει διαρρεύσει απο την Ρωσικη πλευρά: και μάλιστα απο Επίσημα χείλη Ρωσων Αξιωματουχων! Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να Διαρρεύσουν (κατ εμε οικειοθελώς και σκόπιμα, και άλλοι διάλογοι που ειπώθηκαν απο τους δυο ηγέτες!)

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα που γράφτηκε το Άρθρο του Σ.Πριφτη, και στην δημοσιότητα ήρθε ένα δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit» με τιτλο:Τα 700 emails-φωτιά που δείχνουν πώς η Ρωσία θέλει να προσεγγίσει την Ελλάδα! Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξης: «Ισχυροί Ρώσοι θέλουν να διασπάσουν την ΕΕ και μάχονται ώστε η Μόσχα να αποκτήσει ηγεμονική θέση. Και πώς επηρεάζουν την ελληνική κυβέρνηση»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Ρώσοι στόχο έχουν να συνάψουν στρατηγικές και ιδεολογικές συμμαχίες με Ευρωπαίους που λαμβάνουν αποφάσεις σαν μια εναλλακτική πρόταση απέναντι στην ΕΕ. Τα email που υποκλάπηκαν δίνουν πληροφορίες για το πώς η Ρώσοι κάνουν επαφές, και προσπαθούν να επηρεάσουν πολιτικούς χωρών της ΕΕ. Στη λίστα πάνω-πάνω συμπεριλαμβάνεται ο Πάνος Καμμένος, ο νέος Έλληνας υπουργός Αμυνας.

Το ντοκουμέντο με τον τίτλο «τελική λίστα Ελλήνων» περιλαμβάνει 90 ονόματα. Μαζί με το όνομα του Πάνου Καμμένου εμφανίζονται ονόματα δικηγόρων, επιχειρηματιών και πολιτικών.

Τα email που υποκλάπηκαν απο τις Γερμανικες και Αμερικανικες υπηρεσιες πληροφοριων, προέρχονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση υψηλοβαθμου Ρωσου που υπηρέτησε σαν Γενικος γραμματέας της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα από το 2009 έως το 2013. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» Εμπλέκουν στης Ρωσικες επαφές και τον σημερινό υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά!

Όλα αυτά φυσικά τα έγραψε η έγκριτη εφημερίδα «Die Zeit» και δεν χωράει κανένας λόγος αμφιβολίας! Αντιθέτως το γεγονός οτι ο Σ.Πριφτης έγραψε στο Άρθρο του τα εξης: O Π. Καμμενος άκουσε τα εξής απο τους Ρωσους Αξιωματούχους «Γνωριζουμε πολύ καλα, και ειναι επίσης ενήμερος και ο Προεδρος Μας, οτι η τηλεφωνική επαφή θα υποκλαπεί! Ξέρουμε και ποιοι θα ειναι πίσω απο αυτήν την υποκλοπή, κατονομαζοντας ΗΠΑ-Γερμανια!».

Και εδώ σκάει η βόμβα «Δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα αυτο το Προεδρο μας! Διότι ειπε τα εξής…Καλύτερα, αφήστε τους να τα ακούσουν!» Αυτό το κομμάτι του διάλογου,δέχτηκε αρκετές επικρίσεις, απο τους αναγνώστες! Τι δεν κατάλαβαν? Δεν έχουν καταλάβει οτι η Ελλάδα έχει γίνει το κέντρο κατασκοπείας,απο σχεδον όλες τις μεγάλες δυνάμεις! Εδώ γίνεται στην χωρα μας ένας κατασκοπευτικος πολεμος, που υποκλέπτουν τα πάντα (ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑ).

Ειναι δυνατόν να μην θελουν να υποκλέψουν η υποτιθέμενη σύμμαχοι μας ,την Συνομιλία Πουτιν Τσιπρα? Και αν το επιχειρήσουν, αυτο να μην το γνωρίζουν η Ρωσοι!

Στο Αρθρο του Σ.Πριφτη,γραφει σε ενα κομμάτι του κείμενου τα εξής: «Αν και αυτό μπορεί να μην χρειαστει» τόνισε ο Πουτιν, «αναλογως με την έκβαση του Ουκρανικού Προβλήματος, μπορεί να μην προλαβουμε να προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστηριο, και να λύσουμε τις διαφορες μας μια και καλη. ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»! Και πάλι δεν πέρασαν σχεδόν ούτε 1 με 2 μέρες που γραφτηκε το Άρθρο, και στον διεθνη τυπο γραφτηκαν τα εξης: «Βόμβα» Ολάντ!!! Πόλεμος στην Ουκρανία αν δεν συμφωνήσουμε.

«Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποφευχθεί ο πόλεμος» χαρακτήρισε ο Φρανσουά Ολάντ τις συνομιλίες..της Γαλλίας και της Γερμανίας με τη Ρωσία, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία. «Σκέπτομαι πως είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες. Αν δεν καταφέρουμε να βρούμε μία βιώσιμη συμφωνία ειρήνης, γνωρίζουμε ακριβώς το σενάριο: έχει όνομα, λέγεται πόλεμος», δήλωσε ο Ολάντ, επιστρέφοντας στη Γαλλία έπειτα από συνομιλίες στη Μόσχα που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, και τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ. (και αναρωτιεμαι,τι ήταν αυτό που χαρακτηριστηκε ως ανοησία,επειδή έγραψε ο Σ.Πριφτης,οτι ο Πουτιν ειπε στον Τσιπρα οτι υπάρχει το ενδεχόμενο Πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ρωσια, για το Ουκρανικο πρόβλημα!)

Για το τέλος σας φύλαξα Δημοσιευμα-Αρθρο, απο Ξενο σαιτ, Πραγματικής Έκρηξης Ατομικής Βάμβας,με αυτά που γράφει! Τιτλος: Πούτιν Στέλνει Ειδικές Δυνάμεις για να προστατεύσουν την Ζωη του Ελληνα Ηγετη (Τσιπρα) «με κάθε κόστος» Μια Ακρως Απορρητη νέα έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα,και εκπονήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών ( ΥΠ.ΕΞ) αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Πούτιν διέταξε την άμεση ανάπτυξη τουλάχιστον 125 ανδρων τον Ρωσικων ειδικών δυνάμεων στην Ελλάδα, για να διασφαλίσουν την προστασία της ζωής με κάθε κόστος» του νέου πρωθυπουργόυ Αλέξη Τσίπρα!

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, Ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας με το που ανέλαβε τα καθήκοντα του, είχε διαδοχικές επαφές τοσο με Ευρωπαιους Αξιωματουχους, αλλα και με Αξιωματουχους απο την πλευρά τον ΗΠΑ « σοκαρισμένος και έκπληκτος » Απο την στάση της ΕΕ,αλλα και τον ΗΠΑ, Ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Ρωσο Πρέσβη Maslov. Σε μυστική έκθεση του Ρωσου Πρέσβη προς το Κρεμλινο, αναφέρει ότι η Ζωη του Ελληνα Πρωθυπουργου κινδυνεύει απο σκοτεινούς παράγοντες τόσο από την ΕΕ, οσο και τις ΗΠΑ! Για τον λόγο αυτό εκτάκτως ο Προέδρος Πούτιν επιτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα της επίλεκτης Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών ( SVR RF ) με τιτλo: Putin Orders Special Forces To Protect Greek Leaders Life «At All Costs»

Και σας ρωτάω τωρα «ο Σπυρος Πριφτης Γραφει Παραμυθια»;

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολλές φήμες (προς στιγμήν) ακούγονται. Από ότι φαίνεται το σίγουρο είναι ότι οι Γερμανοί δεν θέλουν ένα πραγματικό πόλεμο στα ανατολικά τους σύνορα, μιας και θα αποτελέσουν τον πρώτο, η έστω έναν από τους πρώτους στόχους των ρωσικών πυραυλικών δυνάμεων. Βεβαίως σε αυτό διαφωνούν οι Η.Π.Α. :)

Από ότι φαίνεται και μετά την τελευταία συνάντηση Ομπάμα - Μέρκελ (αρχές του 2/2015), δεν θα έχουμε έναν 2ο "Ψυχρό Πόλεμο"... θα πάμε απευθείας στον Θερμό... που έχει αποφευχθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, μέχρι τώρα.

Τα γεγονότα στην ανατολική Ευρώπη, έχουν άμμεση σχέση με αυτά της Ελλάδος και κατά επέκταση των Βαλκανίων (χερσόνησος του Αίμου), αλλά και με την Μέση Ανατολή.

Ο Μάρτιος του 2015, θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας... ιδιαιτέρος μετά το πέρας τις 20ης Μαρτίου - equinox.

http://www.youtube.com/watch?v=fpWNimba344

Αυτά.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications