«Τι αλισβερίσι είναι αυτό με την Αφρική;» – Αλισβερίσι συμφερόντων μεγατόνων! video

«Τι αλισβερίσι είναι αυτό με την Αφρική;» ρωτάει μια κυρία στις χθεσινές ειδήσεις του ΑΝΤ1, φανερώνοντας την απορία της για τις συχνές κι έντονες επισκέψεις της Αφρικανικής σκόνης.

Και τελειώνοντας τη φράση, ανασηκώνει και τους ώμους σε μια κίνηση που υποδηλώνει “κάτι δεν πάει καλά εδώ”. Φυσικά ο κάθε νοήμων άνθρωπος με μια σχετική ηλικία θα πρέπει να έχει την ανάλογη απορία. Το σπάνιο ανοιξιάτικο φαινόμενο έχει γίνει σχεδόν καθημερινό. Η υγεία όλων απειλείται, ειδικά των ευπαθών ομάδων.

Το ακόμα πιο παράξενο είναι ότι ενόσω οι νοτιάδες -υποτίθεται- “χτυπούν” την Ελλάδα, ο υπόλοιπος ευρωπαϊκός νότος, Ισπανία και Ιταλία, έχει καταπλακωθεί από το χιόνι με νεκρούς, καταστροφές, κλείσιμο σχολείων, μπλοκαρίσματα στους δρόμους κι ό,τι άλλο εμπεριέχουν “οι θερμοκρασίες Σιβηρίας” όπως αναφέρθηκε και στο δελτίο.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε με αποσπάσματα του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την κυρία που εκφράζει την πιο εύλογη απορία. Προς το τέλος ένας Ιταλός μετεωρολόγος θα δείξει προς τα που κινείται το κύμα κακοκαιρίας -προσέξτε τον.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications