ΔΟΥΛΙΚΌΤΗΤΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ , ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ!!! ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ!

Χρυσές δουλείες !!!Κοσμοσυρροή για ένα προσκύνημα στον τάφο του Παΐσιου μετά την αγιοποίησή του
Ουρές σχηματίζουν καθημερινά τα πρόβατα ε οι πιστοί, στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης για να προσκυνήσουν τον τάφο του γέροντα Παίσιου ο οποίος εκοιμήθη στο μοναστήρι το 1994, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.!!!!

ο κάλος θεούλης Γιαχβέ του έστειλε καρκίνο αντί να τον προστατέψει !αφου αφιέρωσε την ζωή του!

Ιδίως μετά την αγιοποίηση του αγιορείτη μοναχού πριν από λίγες ημέρες οι επισκέπτες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Ανάμεσά τους άνθρωποι που έχουν γνωρίσει τον γέροντα κατά τη διάρκεια της ζωής του, άλλοι που έχουν βρει παρηγοριά στα λεγόμενά του αλλά και απλοί πιστοί που ζητούν τη βοήθειά του.

Κάποιοι αφήνουν λίγα λουλούδια, άλλοι ακουμπούν παιδικά ρούχα για να πάρουν λίγη από την ευλογία του. Όλοι έχουν μια ιστορία να διηγηθούν.

Όπως ένας απόστρατος αστυνομικός που έφερε να εγγόνια του να προσκυνήσουν, όπως αναφέρει το Mega. Νοσηλεύτηκε με εγκαύματα τετάρτου βαθμού στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση με βόμβα μολότοφ εναντίον του.

Ο αγιορείτης μοναχός λέει, ήταν αυτός που τον κράτησε στη ζωή. Είναι ενδεικτικό ότι ορισμένοι ταξίδεψαν από τη Λάρισα για να προσκυνήσουν ενώ όσοι τον γνώρισαν προσπαθούν να περιγράψουν τα διδάγματά του μέσα από απλές ιστορίες.

Η μνήμη του γέροντα Παΐσιου που ανακηρύχθηκε άγιος 21 χρόνια μετά το θάνατό του από καρκίνο θα τιμάται στις 19 Ιουνίου.μετά από 500 δήθεν Προφητείες που έβγαζαν τάχα ότι είχε γράψει ήρθε η ώρα! Αγιοποίηση του Γέροντα Παίσιου, (ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ !!!! ΠΧ ΤΗΝ ΜΥΡΙΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΑΖΟΥΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΆ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΝ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ. ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ/ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ)ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!

Follow Share:

Post A Comment: 3

Blog

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ο γ. Παίσιος ποτέ δεν μίλησε για ημερομηνίες πολέμων και άλλα τέτοια φαιδρά. Τώρα αν εσάς σας βολεύει να πιστεύετε και να αναπαράγετε ανακρίβειες , ψέματα και λόγια αμφιβόλου αξιοπιστίας για να πολεμήσετε την Ορθοδοξία (νομίζοντας ότι κάτι κάνετε) τότε τι να πω? Πραγματικά σας λυπάμαι. Η Ορθοδοξία είναι η μοναδική θρησκεία που έχει πολεμηθεί τόσο λυσσαλέα στους αιώνες όχι μόνο απ έξω αλλά και από μέσα της και αντί να εξαφανιστεί όλο και πιο πολύ γιγαντώνεται. Για αυτό μην τρέφεται ελπίδες ότι θα την εξαφανίσετε. Να ξέρετε ότι καθημερινά πολεμούν να την εξαφανίσουν άνθρωποι πολύ πιο δυνατοί και υψηλοί από εσάς με πολύ πιο ισχυρά και και ύπουλα μέσα και δεν καταφέρνουν τίποτα. Συγχωρήστε με για αυτό που θα πω αλλά γίνεστε αξιογέλαστοι με το να βρίζεται και να λοιδορήσε καλοκάγαθους παπούληδες και γεροντάκους πιστεύοντας ότι έτσι θα διώξετε τα σκοτάδια της πλάνης και του μεσαίωνα και θα φέρετε στον κόσμο το φως το αληθινό. Και αν θέλετε να ξέρετε υπάρχουν άνθρωποι που έζησαν αυτά τα πρόσωπα σε όλο το βάθος της ζωής τους και μπορούν να μιλήσουν για το έργο αυτών των ανθρώπων καλύτερα από τον καθένα χωρίς τις υποθέσεις και τις εικασίες άσχετων. Εδώ το άσχετος δεν το παραθέτω ως προσβολή αλλά ως κάποιον που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη ζωή και το έργο αυτών των ανθρώπων και γενικά με την Ορθοδοξία.
Καλό απόγευμα!

Doraaaείπε...

Για να πιαςετε εσεις αυτον τον Άγιο άνθρωπο στον στόμα σας πρεπει να το πλύνετε καλα άχρηστοι οταν θα γίνουν ολα αυτα που λεει θα δω τι θα κάνετε αλλα εσεις εισαι άχρηστη ολοι σας , σας μισω απιστα σκουπίδια ο θεός ειναι μεγαλος τον νου σας!!!!!

george-aetosείπε...

Πες το οπως το λένε οι μουσουλμάνοι ΑΛΛΑΧ ΑΡΜΠΑΡ ο θεός ειναι μεγάλος !!! τον ίδιο θεο λένε και αυτοί τον εβραϊκό κλεμμένο θεο Γιαχβέ !!! άρε κατι χάλια!! που έχει ο κόσμος σημερα υπάρχουν ακομα χριστιανοί τσιχαντιστες απο το μεσαίωνα;

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications