Πώς θα ήταν μια πραγματική γοργόνα;

Το παρακάτω κείμενο είναι μόνο θεωρία, αλλά αν υποθέσουμε ότι οι σειρήνες εξελίχθηκαν από ένα παρόμοιο πρόγονο οπως τα ανθρώπινα όνταμπορούμε να κάνουν κάποιες εικασίες σχετικά με τον τρόπο ζωής και τη συμπεριφορά τους. Οι σειρήνες είναι έξυπνες. Με μεγάλους εγκεφάλους και με μια γενεαλογία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, οι Γοργόνες πρέπει να είναι πολύ ευφυής.Τα δελφίνια και οι φάλαινες είναι πολύ έξυπνα, αλλά οι σειρήνες θα είναι πολύ ανώτερες απο το επίπεδο τους. Αυτό σίγουρα θα διευκόλυνε την προσαρμογή σε ένα υδάτινο περιβάλλον.

Γοργόνες, η θεωρία του υδάτινου .Οι σειρήνες ζουν σε κοινωνικές ομάδες. Οι άνθρωποι και οι πρόγονοί μας είναι/ήταν κοινωνικά ζώα. Αν γοργόνες είναι πραγματικές, πιθανότατα ζουν σε μικρές ομάδες και ειναι μαζί σε μια κοινωνική κοινότητα. Θα μπορούσε να χτίσει ενδιαίτημα κάτω από τον ωκεανό; Ποιος ξέρει, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να κρατήσει σε επαφή μεταξύ τους και να συντονίσουν τις προσπάθειές τους.

Οι σειρήνες χρησιμοποιούν εργαλεία. Είναι πιθανό ότι ένα μεγάλο πρωτεύων εγκέφαλος χρησιμοποιεί εργαλεία. Να κατασκευάζουν και να χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία; Είναι πιθανό. Μπορεί να χρησιμοποιούν αντικείμενα όπως πέτρες ή άλλα υποβρύχια αντικείμενα, για εργαλεία.

Η ιστορία των σειρήνων δεν είναι τόσο πρόσφατη όσο νομίζετε. Συνήθως ο μύθος πηγαίνει πίσω σε ιστορίες μεθυσμένων(?) ναυτών το 1500. Μερικοί πίνακες μας υπενθυμίζουν ότι οι Γοργόνες υπάρχουν στην συνείδηση του ανθρώπου απο πολύ παλιά.Σε ένα σπήλαιο απο ψαμμίτη στην Αίγυπτο είναι οι παλαιότερες παραστάσεις σειρήνων. Στους τοίχους της σπηλιάς είναι άνθρωποι με ουρές, που είναι εξοπλισμένοι με δόρατα και δίχτυα.

Οι αρχαίοι λαοί που απεικονίζουν αυτά τα όντα ήξεραν τι ζωγράφιζαν,δεν ήταν δελφίνι ή ένας άνθρωπος αλλα σειρήνες.

Μια ομάδα ψαράδων ποζάρει με έναν καρχαρία που μυστηριωδώς είχε αρκετά άγνωστα καμάκια.
Κατά τον μεσαίωνα οι αλιείς είχαν πολυάριθμες μαρτυρίες. Σε πολλές περιπτώσεις, λέγεται ότι ξεβράστηκαν μεγάλα υδρόβια ζώα που μερικά ήταν εντελώς τρυπημένα με λόγχες και μαχαίρια άγνωστης προέλευσης.

Ένας ψαράς κρατάει ένα απο παράξενα καμάκια που βρέθηκαν σε ένα θαλάσσιο πλάσμα που εμφανίστηκε στην ακτή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications