ΘΑΥΜΑ !!! ΘΑΥΜΑ !!! ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΥΤΟΠΕΟΛΕΙΧΙΖΕΤΑΙ !!
ΘΑΥΜΑ !!! ΘΑΥΜΑ !!! ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΥΤΟΠΕΟΛΕΙΧΙΖΕΤΑΙ !!

Είναι δυνατόν να έχουμε επιτρέψει στους διεστραμένους BlowJobers της Μέρκελ και του Βατικανού αφου απο εκεί παίρνουν εντολές να μας ξεφτυλίζουν ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !!!

ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝ@ΜΑΛΟΥΣ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ... ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 5-10 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!.......

Στον μεγαλύτερο ναό της Γερμανίας, στην Κολωνία, εκεί που η Μέρκελ σαρώνει εκλογικά, τιμάται ο μεγαλύτερος Γερμανός Αρχιεπίσκοπος, Konrad von hochstaden.

Προς τιμήν του λοιπόν οι Γερμανοί, έφτιαξαν γλυπτά και αγάλματα, που αναπαριστούν τον «ΆΓΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΑΤΕΡΑ» ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΥΜΑ.

ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ @@@@Α ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !!!έγινε επεξεργασία της φώτο γιατι περιμένουν πως και πως τα τσογλάνια που ειναι πίσω απο κατι σελίδες που αγαπάτε!! και κομματόσκυλα που τους έχετε ψηλά να κάνουν αναφορές ! καλά σας έχουν σε σελίδες τους και blog σαν πρόβατα.(ξέρω τι κάνετε άθλια υποκείμενα και δίποδα τέρατα, πριν το κάνετε! )(ΥΓ η ετικέτα θρησκεία δεν μπήκε τυχαία!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications