ένα μυθολογικό τέρας

Το καλοκαίρι του 1851 κατά τη διάρκεια μιας αρχαιολογικής εξερεύνησης σε μια βαθιά σπηλιά στο νησί της Κρήτης ο Δρ Pharght ( Πχαργκχτ ) ανακάλυψε ένα πήλινο αγγείο και μετά το σπάσιμο της σφραγισμένης πήλινης κατασκευής συνειδητοποίησε ότι περιείχε τα λείψανα από ένα μυθολογικό τέρας, περιείχε ένα μικρό Μινώταυρο!!!!, μισός ταύρος, μισός άνθρωπος!!!!!

Το μουμιοποιημένο κεφάλι παρέμεινε ανέπαφο, αλλά μόνο θραύσματα του υφάσματος και των οστών παρέμεινε στο υπόλοιπο πήλινο αγγείο!!!

Αυτό το ανεκτίμητο όσο και απίστευτο εύρημα έχει εξεταστεί από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες και ειδικούς όπου έχουν δηλώσει ότι το εύρημα είναι απολύτως πραγματικό!!!!! Όταν όμως άνοιξαν το πήλινο αγγείο μια αποκρουστική μυρωδιά ανάβλυσε όπου και αρρώστησαν όσοι ήταν μέσα στο σπήλαιο!!!!

Το ποιο περίεργο είναι ότι από πλευρά ελληνικής αρχαιολογικής υπηρεσίας ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το ζήτημα αυτό!!!!

Μα τι να πούνε εκτός ότι είναι εικασίες αφού δεν το είδαν ποτέ διότι οι Σμιθσόνιανς το φυγάδεψαν αμέσως από την Ελλάδα όπως κάνουν πάντα με τα ευρήματα αυτά!!!! Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ο Δρ Pharght ( Πχαργκχτ ) για την φωτογραφία όπου και είχε τραβήξει!!!!

λεγόμενο κτήνος ονόματι Μπαχία

Σε αυτήν την φωτογραφία είναι το λεγόμενο κτήνος ονόματι Μπαχία όπου φωτογραφήθηκε στην Βραζιλία το 2007!! Οι ειδικοί φωτογράφοι λένε ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία!

Μέχρι και πρόσφατός το εύρημα αυτό μαζί με το βάζο για κάμποσο καιρό ήταν στο πεντηκοστό Αμερικανικό μουσείο και Δρ Γ Εικόνογος (Econowos ) συνιστούσε στους επισκέπτες να κρατούν μια απόσταση ασφαλείας από το βάζο,έτσι ώστε να μην ενοχλούνται από την αποκρουστική δυσωδία που ακόμα εκπέμπει!!! Aυτό όμως που παραμένει μυστήριο είναι ποια ήταν η σπηλιά στην Κρήτη όπου βρέθηκε το εύρημα αυτό;!

Γιατί δεν ανακοινώνουν όλη την δουλειά του καθηγητή και ότι άλλο βρήκε!!;!! Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι δεν βρήκε μόνο αυτό αλλά και άλλα πολλά παράξενα όπως έναν δυο καθρέπτες όπου ήταν εντειχισμένοι στους τοίχους των σπηλαίων όπου έμοιαζαν με πύλες για κάπου αλλού!!!!

Από ότι λένε η σπηλιά σφραγίστηκε και δεν ξέρει κανείς που είναι σήμερα εκτός των Σμιθσόνιανς!!!!

Οι ποιο πολλοί λένε ότι είναι από Βαμπίρ και άλλοι εξωγήινο

Αυτήν την συγκεκριμένη σπηλιά έψαχνε ο Ντέηνηγκεν όπου είχε πληροφορίες ότι ήταν στο όρος Τσούτσουρα και ότι περιείχε μέχρι και ιπτάμενους δίσκους!Αλλά η ποιο εντυπωσιακή πληροφορία που είχε ήταν ότι θα ανακάλυπτε τον Τάλο!

Αυτό εδώ το κρανίο οι ειδικοί λένε ότι είναι αυθεντικό!

Δεν μπορούν όμως να πουν αν είναι ανθρώπινο το οποίο υπέστει γεννητική ανωμαλία διότι υπολογίζουν ότι πρέπει να ήταν σε ηλικία 28 με 30 ετων όταν ζούσε!!!!

Μονόκερος που βρέθηκε στις ΗΠΑ

Οι ποιο πολλοί λένε ότι είναι από Βαμπίρ και άλλοι εξωγήινο!!!!

Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι πλαστό! Όμως οι εξετάσεις DNA δείχνουν ότι πρόκειτε για κάτι το τελείως άγνωστο!!!!

Σήμερα κανείς δεν ξέρει που είναι το κρανίο αυτό διότι ανήκει σε συλλέκτη!!!!

Μονόκερος που βρέθηκε στις ΗΠΑ στην αρχή έλεγαν ότι είναι πλαστική κούκλα και τελικά αποδείχτηκε ότι είναι αληθινό μα γεννητικά τροποποιημένο που σημαίνει ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι του για να γίνει αυτός ο Μονόκερος!!

Φανταστείτε τι άλλο μπορούν να φτιάξουν!

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications