Οι πυραμίδες, παρόλες τις χιλιάδες χρόνια που πέρασαν από την κατασκευή τους, εξακολουθούν να κρατούν πολύ καλά φυλαγμένο το μυστικό τους. Για πόσο καιρό όμως ακόμα θα συμβαίνει αυτό; Θα καταφέρει τελικά η επιστήμη να αποδείξει τα μέχρι τώρα αναπόδεικτα;
Είναι γεγονός ότι το σχήμα και η κατασκευή των Πυραμίδων κατά κάποιο ανεξιχνίαστο τρόπο επιβραδύνουν την αποσύνθεση του ζωικού ή φυτικού κόσμου που τοποθετείται σε μία ορισμένη θέση. Αυτά τα ιερά γεωμετρικά οικοδομήματα, είναι πλέον φανερό ότι κατασκευάστηκαν για να χρησιμοποιηθούν ως τάφοι των μουμιοποιημένων σωμάτων με την ελπίδα ότι έτσι θα διατηρούντο για μία εκ νέου ζωή, σε κάποια υψηλότερη διάσταση.
Μερικά χρόνια πριν, μία ομάδα από εξειδικευμένους πυραμιδολόγους σε μία εσωτερική διάλεξη στην Αγγλία παρουσίασε ένα είδος πυραμίδας που θα μπορούσε να φέρνει τον άνθρωπο σε κατάσταση διαλογισμού. Ένας από την ομάδα συμφώνησε να μπει μέσα στην πυραμίδα και να δοκιμάσει. Όταν βγήκε υπήρχε μία περίεργη έκφραση στο πρόσωπο του και στις ερωτήσεις που του έγιναν απέφυγε απαντήσει. Παρότρυνε όμως να κάνει το ίδιο και ο επικεφαλής της ομάδας ο μύστης Χόουπ.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι και οι δύο διαπίστωσαν μία ανακοπή του χρόνου, ως να κινούντο προς ένα σημείο όπου έμοιαζαν όλες οι χρονικές ζώνες να έχουν συγχωνευτεί. Και βέβαια, σε αυτό το σημείο το όλο θέμα παρουσίασε μία σύγχυση, διότι το μυαλό του ανθρώπου δεν έχει ακόμα τη δυνατότητα, λόγω της μη κατάλληλης εκπαίδευσης του, να συλλάβει τέτοιες έννοιες. Όταν όμως αυτό τελικά γίνει θα είναι πλέον βεβαία η αποκρυπτογράφηση όλων αυτών που μέχρι τώρα εθεωρούντο μυστήρια ή ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.
Σχετικά με το θέμα των πυραμίδων έχουν γραφτεί πολλά βιβλία με πολλές και διάφορες θεωρίες. Η ιστορία μας λέει πως οι πυραμίδες όταν κατασκευάστηκαν είχαν κάποια επένδυση, πολύ πιθανόν μαρμάρινη με τοποθετημένους διάφορους κώνους σκεπασμένους με μεταλλικά ή πέτρινα πώματα. Επίσης, μας αναφέρει για την γωνία τους σε σχέση με τον άξονα της γης και το «μονοπάτι του Ήλιου», κ.λπ. Η επικρατέστερη άποψη είναι ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι παρήγαγαν αντίγραφα των όσων είχαν παρατηρήσει ανάμεσα στα τεχνολογικά επιτεύγματα των «επισκεπτών» τους, αλλά χωρίς να έχουν κατανοήσει πλήρως τις εφαρμογές τους.
Η μύηση των πυραμίδων χρονολογείται πριν ακόμα του Αιγυπτιακού πολιτισμού. Γι αυτό οι φιλόδοξοι «μάγοι» πρέπει να έχουν απεριόριστες γνώσεις επάνω σε αυτά τα θέματα και κυρίως να έχουν κατανοήσει πολύ καλά τη φύση του χρόνου, διότι θα διαπραγματεύονται μέσα σε πολυχρόνιες διαστάσεις.
Η παράδοση μας λέει πως οι τότε μυημένοι έπρεπε να μένουν τρία ημερόνυχτα μέσα σε μία σφραγισμένη πυραμίδα. Αν το άντεχαν εθεωρούντο αντάξιοι του μανδύα της αληθινής ιεροσύνης, αν όχι τότε από εκεί μέσα ή θα έβγαιναν πεθαμένοι ή με σαλεμένο μυαλό.
Η μύηση της πυραμίδας μπορεί να επιχειρηθεί και σε αιθερική κατάσταση, όπως μέσα από μία αιθερική προβολή. Η πρώτη εικόνα που συνήθως συναντάται είναι η πρωταρχική δομή των Πυραμίδων οι οποίες είχαν μεταλλικούς κώνους, οι οποίοι περιείχαν μηχανισμούς χρονικής προβολής. Οι συντεταγμένες αυτών, ήταν αστρονομικά ευθυγραμμισμένες προς συγκεκριμένα αστρικά σημεία.
Φυσικά το πνεύμα δε βασίζεται σε τεχνολογικές θεωρίες και από εξαρτήματα για να βρεθεί το Σύμπαν. Όμως όσο απίστευτο και αν φαίνεται στο μακρινό παρελθόν οι άνθρωποι μπορούσαν να πραγματοποιούν φυσικά ταξίδια, παρακάμπτοντας τη δυσκολία του διαστημικού χρόνου.
Το μεγαλύτερο μέρος της μύησης πρέπει να διατεθεί για την απόκτηση της γνώσης, διότι μόνο έτσι θα μπορέσει ο μυημένος να φέρει την εξισορρόπηση της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα στην απλή γραμμική χρονική διάσταση.
Έτσι, κατά τη διάρκεια της πυραμιδικής μύησης, δε μπορεί να υπάρχει χρονικός περιορισμός. Οι χρονικές περίοδοι, όπως εμείς τις ξέρουμε που μπορεί να καλύπτουν χιλιάδες και μυριάδες χρόνια, περικλείονται σε μία μοναδική οπτική εμπειρία, για την οποία δεν υπάρχουν κατάλληλοι ορισμοί αναφοράς και το μόνο που μπορεί κάποιος να πει είναι «θα δεις τι εννοώ όταν και εάν έρθει εκείνη η ώρα να το αντιμετωπίσεις».
0 comments
Δημοσίευση σχολίου