Ασυνάρτητες Αλήθειες, οι θρησκείες υποδούλωση των λαών και των συνειδήσεων!

Τα πάντα στη Γη, εντός της Γης, στο ηλιακό σύστημα, στο αχανές του διαστήματος, είναι Ενέργεια. Ενέργεια διαφόρων μορφών και ποιοτήτων, όπως εύλογα μπορούμε να διαπιστώσουμε από τα φυσικά στοιχεία και τις χημικές ενώσεις και αντιδράσεις που παρατηρούμε στον κόσμο μας. Το σύμπαν αποτελείται από πολλές διαστάσεις διαφόρων ποιοτήτων και κραδασμών.

Μια από αυτές τις διαστάσεις ύπαρξης είναι και η δική μας, η υλική και τρισδιάστατη. Λόγω της φύσης του βιολογικού μας σαρκίου, αδυνατούμε να "δούμε" και να επικοινωνήσουμε με τις υπόλοιπες διαστάσεις. Μονάχα με την 6η αίσθηση, τη συνειδησιακή εγρήγορση και εκγύμναση και τον λεγόμενο ονειρόκοσμο, έχουμε την δυνατότητα επαφής με τα άλλα πεδία ύπαρξης ή τις άλλες διαστάσεις, όπως και με το ίδιο μας το υποσυνείδητο και εσώτερο κόσμο. Ο εγκέφαλός μας λειτουργεί ως πομπός και δέκτης.

Είναι ένα εργαλείο που ερμηνεύει και μεταφράζει τα δεδομένα της ψευδαίσθησης του υλικού απτού κόσμου, αλλά παράλληλα είναι και ένα εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας και επαφής με άλλα στρώματα ζωής.

Τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια πολλών ποιοτήτων. Η ενέργεια είναι εκείνη που κινεί και διαμορφώνει την Ύλη και κάθε πεδίο ύπαρξης. Μια συνείδηση είναι σε θέση να χειριστεί και να διαχειριστεί την ενέργεια κατά τη θέληση και βούλησή της και με βάση αυτή τη σταθερά να διαμορφώσει την πραγματικότητα γύρω της. Αυτή είναι η μόνη και βασική αρχή της Μαγείας, αλλά και της τέχνης του Λόγου ή αλλιώς Τεχνολογίας. Οι άνθρωποι θεωρούν τεχνολογία τα υλικά επιτεύγματα και κτήσεις, ενώ στην πραγματικότητα η τεχνολογία είναι η μήτρα όπου κάθε είδους υλική κατασκευή και κτήση "εκπορεύεται", η εμπνέεται.

Τεχνολογία είναι και τα βιβλία και μάλιστα προηγμένη. Τεχνολογία είναι και ένα θρησκευτικό σύστημα που ελέγχει και χειραγωγεί μάζες. Τεχνολογία υφίσταται από πάντα στη Γη, απλά όχι της μορφής και της ποιότητας που γνωρίζουμε στον 21ο αιώνα. Δε χρειάζεσαι δηλαδή απαραίτητα ατσάλι, μικροτσίπ και πυραύλους για να πετάξεις στο διάστημα. Είναι μια μορφής τεχνολογία κι αυτή. Όχι όμως η μόνη, ούτε η αποδοτικότερη.

Όλες οι θρησκείες είναι δημιουργημένες από Μύστες και Θεουργούς που γνώριζαν τις βασικές αρχές της Ενέργειας και των πνευματικών πεδίων. Αρχικός σκοπός τους ύπαρξης ήταν να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έρθει σε κοινωνία και επαφή με το σύμπαν, ενώ στον μονοθεϊσμό, η χρησιμοποίηση της αιθερικής και πνευματικής ενέργειας χρησιμοποιήθηκε για καθυπόταξη και υποδούλωση των λαών και των συνειδήσεων στην θέληση των ισχυρών . Προς επίτευξη αυτού του βάρβαρου σκοπού, χρησιμοποιήθηκαν λέξεις δύναμης και η ισχύς του Λόγου-Ήχου καθώς και εικονοπροβολές αντίστοιχου βεληνεκούς και ισχύος (θα βρείτε άπειρες εικονοπροβολές εντός της Κ.Διαθήκης).

Δεν υφίσταται δημιουργός θεός στο σύμπαν, παρά μια χαώδης αλληλουχία αλληλεπιδράσεων των πράξεων όλων των συνειδήσεων στο γαλαξία, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν υφίσταται Ιεραρχία από διάνοιες στο Σύμπαν με κορυφή αυτών τον Ηλιακό Θρόνο. Αυτό, το πνεύμα, το Πυρ, ο Αιθήρ ή αλλιώς Ακάσα, είναι η ενέργεια που αποκαλούν "δημιουργό" και θεό οι άνθρωποι.

Το Ήθος είναι ο Δαίμονας του Ανθρώπου, έλεγε ο Μέγας Ηράκλειτος. Ο χαρακτήρας μας είναι ο Δαίμονάς μας. Ένας χαρακτήρας πρέπει να σμιλευτεί και μέσα από συγκρούσεις να περάσει στην αυτογνωσία, να μεταμορφωθεί και τελικώς να αναγεννηθεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο στην σύγχρονη εποχή να έχει κανείς Ήθος. Οι εποχές, εδώ και δύο χιλιετίες, είναι κατ' εξοχήν ανήθικες και φαύλες. Ακούγεται ίσως λιγάκι υπερβολικό αυτό. Δύο χιλιετίες φαυλότητας; Ενώ πριν; Όλα ήταν μέλι γάλα; Φυσικά και πριν τις δύο χιλιετίες η ανθρωπότητα ήταν εξίσου άγρια και είχε μεγάλες προκλήσεις να αντιμετωπίσει. Πάντα θα ισχύει αυτό. Όμως η ανθρώπινη πυξίδα και η παιδεία είχαν έναν τελείως διαφορετικό προσανατολισμό.

Ήθος σημαίνει να έχεις πηγαίες αντιδράσεις οι οποίες θα προδίδουν την ποιότητα του χαρακτήρα σου κι αν δεν έχεις, να φροντίσεις να αποκτήσεις με σκληρό αγώνα και κόπο. Όλα κτίζονται και κατακτιούνται σε αυτό τον κόσμο. Η γραμμική σκέψη πρέπει να αποσυρθεί ως αντιφυσική και φαύλη. Η σύγχρονη εποχή, πέρα απο ορισμένους τομείς, δε δίδαξε και δε μας εδωσε τίποτα καινούργιο για τα ουσιώδη και πράγματι σημαντικά θέματα του ανθρώπινου θνητού βίου. Όχι πως η τεχνολογική εξέλιξη είναι κάτι μικρό, ας μην είμαστε αχάριστοι. Αλλά αποτελεί γιγάντια πρόκληση και κίνδυνο αυτή η εξέλιξη. Ο απαίδευτος άνθρωπος απέκτησε πυρηνικά όπλα και συμβατικά όπλα μαζικής καταστροφής. Η χρήση τέτοιας γνώσης, είναι η γιγάντια ευθύνη των γενεών μας. Δίχως ήθος, δε θα επιβιώσουμε.

Ήθος σημαίνει συμπεριφορά, ευγένεια, το πως στέκεσαι στη ζωή, πως στέκεσαι απέναντι στον πλησίον και πως συμπεριφέρεσαι σε κάθε ανθρωπο ξεχωριστά. Το ήθος, όπως και τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής, δεν τρώγονται, δεν πωλούνται και δεν αγοράζονται. Οι σύγχρονες μάζες των υλιστών απίστων καταναλωτών ή οι γενιές των φανατικών θρησκόληπτων κοιμισμένων εποχών του μεσαίωνα, δε θα κατανοούσαν ποτέ την αξία του Ήθους. Και να ήθελαν, δε θα μπορούσαν.

Το να έχεις ήθος προδιαθέτει να έχεις εσωτερική δύναμη. Δεν έχει σχέση το ήθος με την ηθική του Χριστιανισμού ή με ό,τι ορίζουμε σήμερα ως κώδικα συμπεριφοράς και γι' αυτό ελάχιστοι κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν τα αρχαία χρόνια σωστά... Για παράδειγμα, είναι ανήθικο για τις σημερινές κοινωνίες το να κυκλοφορήσεις ημίγυμνος στον δρόμο. Για έναν αρχαίο Έλληνα δεν ήταν ανήθικο. Ήταν η καθημερινότητα. Σήμερα θα προκαλούσε "συζητήσεις" ένας 30-40 ετών άντρας να έχει υπό την πνευματική του καθοδήγηση και "κηδεμονία" έναν νεότερο ηλικίας 13-14 ετών. Τότε ήταν αυτονόητο, δεδομένο, επιβεβλημένο και το κυριότερο, δεν είχε ίχνος χυδαιότητας ή υλικής "πονηριάς".

Σήμερα και μόνο στην θέα αυτού, η πλειοψηφία - όντας βάρβαρα προγραμματισμένη - θα έλεγε "σίγουρα κάτι παίζει" ενώ με το δεξί της χέρι θα έκανε το σταυρό της μπροστά στην "ανηθικότητα". Το μεγάλο λάθος του να νομίζουμε πως οι αρχαίοι μετέφραζαν ή χρησιμοποιούσαν λέξεις και έννοιες όπως εμείς, είναι το λιγότερο εξοργιστικό. Το Αγαθό για τους αρχαίους για παράδειγμα, ήταν - εκτός από πολλά άλλα 0 το Δίκαιο. Η Δικαιοσύνη. Για έναν Χριστιανό, το αγαθό είναι ένας πανάγαθος, αγνός, αμόλυντος, αθώος και στοργικός θεός-πατέρας που κάπου εκεί ψηλά κλαίει για την κατάντια μας και για τον κακό Σατανά που μας τυραννάει. Ιστορίες για αγρίους δηλαδή. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των ζητημάτων του τότε.

Μπορεί να διαβάζουμε τα ίδια κείμενα, τις ίδιες ιστορικές φιγούρες, αλλά το αν καταλαβαίνεις ή όχι του τι διαβάζεις, έχει να κάνει με την αντίληψή σου, την παιδεία σου, την αγωγή σου και φυσικά την ευφυΐα σου σε συνδυασμό με το να γνωρίζεις και να κατανοείς τις ιδιαίτερες συνθήκες εκάστου εποχής. Δε γνωρίζουμε τους αρχαίους Έλληνες. Ούτε καν τους αρχαίους Αιγυπτίους ή Πέρσες δεν έχουμε κατορθώσει να κατανοήσουμε κι αυτό γιατί κινούμαστε σε ένα άκρως αντίθετο πολιτισμικό μοντέλο από το δικό τους.

Το ήθος λοιπόν, έχει να κάνει με εσωτερικές και μόνο διεργασίες που διαμορφώνουν το πως φερόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τον έξω κόσμο κι όχι με εξωτερικά επιβαλλόμενες προσταγές για το τι είναι καλό ή κακό σε κοινωνικά ή ευρύτερα πλαίσια.

Η αναβίωση των αρχαίων αξιών στο σήμερα, προδιαθέτει και απόλυτο απογαλακτισμό από τις αξίες που επιβλήθηκαν από τα Ιερατεία και την εξουσία. Νομίζετε πως κάτι τέτοιο είναι εύκολο; Είναι δυστυχώς, το πλέον δύσκολο. Τρέμουν στην ιδέα να εμφανιστούν άνθρωποι με ήθος και φλόγα των αρχαίων χρόνων. Κυριολεκτικά τρέμουν, όπως έτρεμε η Ρώμη από την Οργή του Σπάρτακου.

Οι αρχαίοι για παράδειγμα, με βάση την ψευτοηθική και τον πουριτανισμό που επιβλήθηκε μεταγενέστερα, φαίνονται για τις μάζες από διεστραμμένοι έως... δαιμονισμένοι. Έτρεχαν να καλύψουν τη γύμνια από τα αγάλματα οι ανέραστοι ζηλωτές του μονοθεϊσμού, γιατί "σοκάρονταν" στη θέα της γύμνιας. Δεν είναι ένα ιστορικό συμβάν που πρέπει να μας κάνει να γελάμε, αλλά ένα συμβάν - γιατί είναι ιστορικό γεγονός - που πρέπει να μας κάνει να δακρύζουμε, γιατί δηλώνει χίλιες-δυο ακόμα καθημερινές πράξεις και αντιδράσεις αυτών των ανθρώπων. Αν κόβεις τα @@@ από ένα άγαλμα επειδή "σοκάρεσαι" από τη γύμνια του, τότε σε ζωντανούς ανθρώπους τι επιβάλλεις; Τι επιβάλλεις στη γυναίκα, το σύμβολο της ηδονής, της ζωής και του πόθου; Κι από πότε η φύση και η φυσικότητα, έγινε ανήθικη; Η ανηθικότητα έγκειται στο πως και το γιατί μεταχειρίζεσαι τη φύση σου από το σώμα σου έως και το πνεύμα σου και όχι στην ίδια την φύση αυτή καθ' εαυτή.

Από πότε η μορφή του Πάνα ή του Ζαγρέα, τρομάζει και προκαλεί εφιάλτες στη μάζα; Γιατί να σε τρομάζει άραγε μια προσωποποιημένη φιγούρα της ζωογόνου δύναμης της φύσεως με την μορφή του ανθρωπόμορφου τράγου; Τι το κακό ή το άσχημο εχει ο τράγος;

Όταν μιλάμε για την προ-χριστού εποχή, μιλάμε κυριολεκτικά για εποχή η οποία είχε εντελώς άλλα αξιακά κριτήρια, ενός άλλου ανθρωπο-προτύπου και άλλες διαβαθμίσεις, από τους ανώτερους πνευματικούς ανθρώπους του τότε, έως τον απλό καθημερινό πολίτη ή δούλο. Δεν έχει καμία σχέση ο τρόπος αντίληψης του τότε δούλου από του σημερινού, όπως καμία σχέση η ποιότητα ενός ψευδοφιλοσόφου-φιλολόγου του σήμερα με έναν μύστη-γνώστη-φιλόσοφο πανεπιστήμονα του τότε...

Τι συνέβη όμως και άλλαξε τόσο η ανθρωπότητα; Η μεγαλύτερη συνομωσία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Η Ρώμη αντιλήφθηκε - μετά την επανάσταση του Σπάρτακου - πως δε μπορεί να επιβληθεί με το ξίφος, όπως και όσο θα ήθελε. Όση βία και αν ασκήσεις, κάποια στιγμή αυτή θα στραφεί εναντίων σου. Τρόμαξαν τόσο πολύ οι Ρωμαίοι ολιγάρχες του πλούτου - αλλά και του πνεύματος μιας και ήταν μυημένοι - που αναζήτησαν τρόπους περιορισμού και ελέγχου της μάζας, δίχως αυτή να κατορθώσει να ξανα-επαναστατήσει στις θελήσεις τους. Τότε άρχισαν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και ζυμώσεις για την αναζήτηση του "Ιερού Δισκοπότηρου" - της εξουσίας.

Τότε ήταν που η εσώτερη γνώση χρησιμοποιήθηκε σταδιακά για έλεγχο και περιορισμό των μαζών. Τότε ήταν που ήρθε η αρχή του τέλους, ενώ θα έπρεπε να είναι η εποχή που θα έμπαινε η βάση για το μεγάλο τεχνολογικό, πνευματικό και πολιτισμικό άλμα. Η ανθρωπότητα όφειλε, πριν δύο χιλιάδες χρόνια, να βιώσει βιομηχανική επανάσταση - σε άλλα μέτρα και σταθμά - και σε μικρό χρονικό διάστημα κοινωνικοπολιτική, σε σημείο τέτοιο που αντί τον 7ο αιώνα να σφαζόντουσαν σαν ανόητα φανατισμένα πρόβατα για... είδωλα και... εικόνες, να κάνανε τον 2ο ή 3ο διαστημικό αποικισμό και να είχανε έρθει σε επικοινωνία με άλλες φυλές στο διάστημα, ενώ θα είχανε ήδη λύσει το πρόβλημα της βίας, της αναξιοκρατίας, της κοινωνικής ανισότητας και της φτώχειας επί των κοινωνιών τους.

μέρος πρώτο

Η ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΩΑΜΕΘ ΜΕ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΗΛΊΘΙΟΥΣ! ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!(ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΛΔ ΙΣΛΑΜ!) ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ! ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ (ΕΓΩ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ! ΤΑΧΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ! ) Η ΜΕΡΚΕΛ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η CIA ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ! ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications