Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε ποιο ζώο του πλανήτη προκαλεί 725 χιλιάδες θανάτους το χρόνο!

Σε αντίθεση με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, το πιο επικίνδυνο ζώο του πλανήτη δεν είναι κάποιο από το μεγαλόσωμα του πλανήτη, με επιβλητικό όγκο και κοφτερά δόντια.

Αντιθέτως, είναι ένα μικροσκοπικό έντομο, κατά κοινή ομολογία ενοχλητικό, το οποίο προκαλεί ετησίως 725.000 θανάτους.

το κουνούπι, το οποίο πέρα από ενοχλητικό μεταφέρει και μεταδίδει λοιμώδεις νόσους όπως η ελονοσία,

Ο λόγος για το κουνούπι, το οποίο πέρα από ενοχλητικό μεταφέρει και μεταδίδει λοιμώδεις νόσους όπως η ελονοσία, μια ασθένεια που απειλεί πάνω από το μισό πληθυσμό του πλανήτη.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το γράφημα με τα 15 πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη, που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του το ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς. και μετα σου λένε εξυπνάδες οι ειδικοί! αν πάει σε έναν με κάποια αρρώστια και έρθει σε σένα δεν κολλάς !!!! όταν έχει άμεση επαφή με το αίμα! !! αλλα αυτά δεν τα λένε !!!! μακριά απο κουνούπια σας τα λέω εγώ που δεν είμαι ειδικός θα έχετε δει πόσο αίμα έχουν όταν σκοτώσεις κάποιο! δεν ειναι δικό τους! και ποιος ξέρει σε ποιον να ήταν πριν ! καλά να ειναι του του σπιτιού ! αν έχει έρθει απο άλλο όμως με κάποιο άρρωστο?(μην πανικοβάλεις το κόσμο! τι ειναι πρόβατα να τρέχουν πανικόβλητα απο εδώ και απο εκεί?)

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications