άρχισαν να μιλάνε για εξωγήινους!Πάπας Φραγκίσκος: Η Εξέλιξη της ευφυούς εξωγήινης ζωής είναι μέρος του σχεδίου του Θεού!
Πάπας Φρανσίσκος: Η Εξέλιξη της ευφυούς εξωγήινης ζωής είναι μέρος του σχεδίου του Θεού!!

αρχίζουν να μιλάνε οι διάφορες θρησκείες ανά το κόσμο για την πιθανότητα εξωγήινης ζωής;

Ο Ποντίφικας ξεκίνησε τη δήλωσή του με την οποία απορρίφθηκε η απλοϊκή ιδέα πίσω από την δημιουργία του κόσμου , ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο σε έξι ημέρες και νύχτες. Είπε:Όταν διαβάζουμε στη Γένεση περί Δημιουργίας, φαντάζεται κανείς στο μυαλού του τον Θεό ως μάγο με ραβδί ικανό να κάνει τα πάντα. Αλλά δεν είναι έτσι.

Αντ 'αυτού, ο ίδιος υποστήριξε την εξελικτική άποψη ότι «ο Θεός ο Δημιουργός" μυστηριωδώς λειτουργεί μέσα στη φύση, δηλώνοντας:Ο Θεός και ο Χριστός ειναι μαζί μας,είναι επίσης παρούσα στη φύση ... ο επιστήμονας πρέπει να υποκινείται από την εμπιστοσύνη ότι η φύση κρύβει τον εξελικτικό μηχανισμό, το δυναμικό για την ευφυΐα και την ελευθερία να ανακαλύψει, να συνειδητοποιήσει και να επιτύχει την ανάπτυξη που είναι στο σχέδιο του Δημιουργού.

Και τότε, σύμφωνα με το άρθρο, ο Πάπας συνέχισε με μια συζήτηση για την εξέλιξη της ευφυούς εξωγήινης ζωής, στο οποίο αναφέρεται σε όντα του Σύμπαντος:

Δημιούργησε όντα και επέτρεψε την ανάπτυξή τους, σύμφωνα με τους εσωτερικούς νόμους που Εκείνος έδωσε σε κάθε μία ζωή, έτσι ώστε να ειναι σε θέση να αναπτύξουν για να φτάσουν σε μια κατάσταση να είναι πλήρης. Έδωσε αυτονομία στα όντα του σύμπαντος ταυτόχρονα διαβεβαίωσε για την παρουσίας Του, δίνοντας τους οτι ειναι πραγματικότητα. Και ως εκ τούτου, η δημιουργία συνεχίζεται για αιώνες και αιώνες, χιλιετίες και χιλιετίες, έως ότου έγινε ό, τι γνωρίζουμε σήμερα, ακριβώς επειδή ο Θεός δεν είναι ένα δημιουργός ή ένας μάγος, αλλά ο Δημιουργός είναι σε όλα τα πράγματα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πάπας υποστήριξε ρητά την άποψη ότι η εξωγήινη ζωή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολλούς διαφορετικούς κόσμους, φθάνοντας σε αυτονομία και καθιστώντας έτσι ένα ζωτικό κομμάτι στο "σχέδιο του Δημιουργού."

η ανακοίνωση αναφέρει επίσης «όλες τις πραγματικότητες», πιθανώς αναφερόμενος σε άλλες διαστάσεις.!

0 Μάικλ Σάλα, ο οποίος έγραψε το άρθρο για το examiner.com, αναφέρει: «Δεν μπορούμε να υποτιμούμε το μέγεθος της δήλωσης του Πάπα, δεδομένου ότι υποστηρίζει τις ριζοσπαστικές ιδέες του ευφυούς σχεδιασμού, όπως ότι μια εξωγήινη παρέμβαση στην ανθρώπινη ιστορία μπορεί να είναι μέρος του "σχεδίου του Δημιουργού."

ο Σάλα πιστεύει ότι η δήλωση του Πάπα στις 27 Οκτωβρίου είναι η απόδειξη ότι η Καθολική Εκκλησία προετοιμάζει τον κόσμο για σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με την ύπαρξη νοήμονος εξωγήινης ζωής.

μετα απο προσωπική ερευνά δεν ειναι δυνατόν να πιστεύω σε παραμυθία θρησκειών (οπως κάθε μεγάλος έξυπνος άνθρωπος σε όλη την ιστορία που όμως δεν κάνει εντύπωση στην μάζα γιατι δεν πίστευαν!) πόσο μάλλον όταν τα ιερά κείμενα μιλάνε για ιπτάμενες ασπίδες, αστερία που κατέβηκαν, και ξεκάθαρα για οντά, και σκάφη που τα αποκαλεί τέρατα ο άλλος
στην αποκάλυψη του Ιωάννη!, προσωπικά ο κόσμος όχι μόνο δεν ειναι έτοιμος αλλα αρνείται να δει την αλήθεια! του αρέσει να ζει στο ψέμα! απο αριστερό αιρετικο (κάποιοι έχουν μεινει στο μεσαίωνα που τους έκαιγαν ζωντανούς!)Ιεχωβά! έως Εβραίο ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (θα ειναι απο αυτούς που διαβάζουν το volcano!ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!(ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!)) !! έχουν αποκαλέσει το blog! ενώ αλλα που ειναι κάποιοι απο αυτούς απο πίσω και δουλεύουν τον κόσμο άγιοι!

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

και απο πού το ξερει ο παπουλης;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications